Soția lui Mirel Rădoi, fără nicio jenă în București. Ce a făcut Viviana în trafic

Soția lui Mirel Rădoi, fără nicio jenă în București. Ce a făcut Viviana în trafic
Sotia lui Mirel Radoi, gafa in trafic

Viviana Rădoi este una dintre cele mai frumoase și apreciate soții de sportivi din România. Partenera de viață a lui Mirel Rădoi a făcut spectacol în traficul din Capitală. Cum a fost surprinsă.

Ce a făcut Viviana, soția lui Mirel Rădoi, în plin trafic

Consoarta lui Mirel Rădoi este, cu siguranță, una dintre cele mai populare, excentrice și îndrăgite soții de fotbaliști din România. Nu este de mirare că frumoasa Viviana se menține într-o formă de invidiat. Blondina ține foarte mult la aspectul său fizic, pe care-l întreține la clinicile de beauty.

Recent, soția selecționerului Mirel Rădoi a fost surprinsă de către paparazzi Spynews în traficul din București, acolo unde Viviana pare să fi încălcat regulile de circulație.

Mai exact, din graba de a ajuns la o sesiune de înfrumusețare la o clinică din Capitală, blondina nu a parcat regulamentar bijuteria pe patru roți în valoare de 100.000 de euro pe care o conduce cu mândrie pe străzile din Capitală.

Viviana Rădoi și-a parcat bolidul de lux în fața clinicii de înfrumusețare din centrul orașului București, acolo unde a lăsat mașina pe avarii timp de o oră. Imaginile se pot vedea aici.

La plecare, trecătorii au putut admira silueta de adolescentă a soției lui Mirel Rădoi, un trup tras prin inel care a întors privirile reprezentanților sexului puternic.

Viviana Rădoi, o prezență discretă în peisajul mediatic din România

Viviana Rădoi este una dintre cele mai iubite soții de sportivi din România, fiind o prezență discretă în mass-media autohtonă.

Elegantă, distinsă și carismatică, soția lui Mirel Rădoi este mereu atentă cu felul în care apare în sfera publică. Fiind o persoană discretă, soția selecționerului nu dorește să fie în centrul atenției, concentrându-se pe familie.

Deși nu-i place să apară sub lumina reflectoarelor, Viviana este trup și suflet alături de soțul ei, pe care l-a susținut dintotdeauna în meseria sa.

„Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei.

Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți”, declara acum ceva timp un prieten apropiat pentru cei de la Spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI