Soția lui Leo Messi face ravagii în SUA. Cum au numit-o americanii după ce au văzut-o la meci

de: Beatrice Dumitru
27 07. 2023

Lionel Messi a ținut prima pagină a ziarelor la începutul verii cu plecarea de la PSG. Cu oferte din Golf și de la Barcelona, campionul mondial a ales Inter Miami, echipă pentru care face spectacol. La fel se întâmplă și cu soția lui, Antonela, care i-a fermecat pe americani. Cum au numit-o aceștia.

Ce au spus americanii despre soția lui Leo Messi

Lionel Messi (36 de ani) face spectacol în MLS și marchează pe bandă rulantă în tricoul lui Inter Miami. După ce a înscris la debut un gol superb, starul argentinian a semnat și prima ”dublă” și în partida cu Atlanta United.

Dar nu doar Leo Messi este în centrul atenției în SUA, ci și soția sa, Antonela Roccuzzo, care i-a înnebunit pe americani. Prezentă pe stadion la ambele meciuri ale lui Inter Miami, dar și la prezentarea oficială a starului argentinian, Antonela a făcut furori cu frumusețea sa.

Leo Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo. Sursa foto: Instagram

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de culoare roz și cu un top alb cu dantelă, aceasta a furat toate privirile, iar americanii au fost pur și simplu fermecați de ea. „Antonela Roccuzzo este cea mai frumoasă femeie de pe această planetă!!!”, au spus aceștia, potrivit Mirror.

De asemenea, New York Post scrie că la ultimul meci, camerele TV au urmărit-o pe Antonela Roccuzzo și i-au surprins reacțiile  la golurile marcate de soțul ei.


Lionel Messi a spart recordurile în SUA

Lionel Messi a semnat contractul cu Inter Miami în această vară. Salariul lui este de aproximativ 50 de milioane de dolari, dar Apple și Adidas aduc în această afacere încă 400 de milioane de dolari.

Dar merită fiecare cent, dacă ținem cont că a spart toate recordurile în SUA. Meciul lui Inter Miami cu Cruz Azul a avut o audiență de 12,5 milioane de persoane, record pentru o partidă de soccer în America. În plus, prezentarea lui a fost un eveniment mondial.

Potrivit lui David Beckham, filmulețul a avut, live sau după consumarea lui, 3,5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Apple TVĂ și Twitch, în timp ce pe stadion au fost prezenți 18.000 de suporteri.