Soția lui Florin Dumitrescu, apariție surpriză la Chefi la cuțite. Pe cine a putut aduce cu ea VIDEO

de: Bișinicu Andreea
09 05. 2023

Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză de zile mari în cadrul ediției de marți, 9 mai, de la Chefi la Cuțite, când soția lui, Cristina, și-a făcut apariția în cadrul emisiunii de la Antena 1. Cine a acompaniat-o pe frumoasa blondină în platou.

Chef Florin Dumitrescu și soția lui Cristina sărbătoresc 10 ani de căsnicie

Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Sima, au sărbătorit, recent, 10 ani de căsătorie, o decadă de când au devenit oficial o familie, în fața ofițerului stării civile.

„10 ani! Au trecut 10 ani de la cununia civila! Nu stiu ce parere are @cristinasimadumitrescu dar eu cred ca cea mai buna decizie din viata noastra a fost sa facem pasul asta.

Si totusi, cand au trecut acesti 10 ani, Zeldo? Sa iti fie cu fericire si noroc, iubire si sanatate, doamna Dumitrescu! La multi ani noua! Me love you hard!

Fetele mele mi-au făcut o surpriză de zile mari la Chefi la cutite. Vedeți diseară despre ce e vorba.

Acum îmi dau seama că surpriza asta a fost cu efect pe termen lung: azi vine ca un cadou pentru aniversarea noastră :-))) Nici eu, nici fetele n-am văzut întreaga lor aventură din platou. O vom vedea diseară, odată cu voi.”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

Citește și Povestea tulburătoare a Anastasiei, văduva de la Chefi la cuțite. Și-a pierdut soțul în anul în care s-au căsătorit

Surpriza pe care i-a făcut-o soția juratului de la Chefi la Cuțite

Controversatul jurat de la Antena 1 a postat, recent, o fotografie pe rețelele sociale, în care a dezvăluit cât de emoționat a fost în momentul în care partenera lui de viață a venit la Chefi la Cuțite, alături de cele două fiice ale lor, Ava și Mia, pentru a-l surprinde pe bucătar.

„Vrem să-i facem o surpriză lui Florin, pentru că Mia și Ava nu au fost niciodată în platou în această ipostază.

Uitându-se la televizor, fetele au văzut că în toate sezoanele au venit mulți copii și și-au dorit foarte mult să vină și ele.

Așa că i-am spus lui Florin că am un eveniment la care trebuie să particip după ce iau fetele de la școală.

Dar noi am venit aici, fără ca el să știe. M-a și sunat și a trebuit să ies afară să vorbesc, ca nu cumva să audă gălăgia din platou și să-și dea seama”, a declarat Cristina Sima Dumitrescu la Antena 1.

Citește și Ce mănâncă Florin Dumitrescu atunci când nu e la vreun restaurant special. Celebrul Chef de la Antena 1, surprins într-un loc neaşteptat (Exclusiv)