Soția lui Cornel Șfaițer, președintele clubului de fotbal Poli Iași, a murit brusc. Daniela avea doar 57 de ani

Soția lui Cornel Șfaițer, președintele clubului de fotbal Poli Iași, a murit brusc. Daniela avea doar 57 de ani
Soția lui Cornel Șfaițer s-a stins din viață

Omul de afaceri Corneliu Șfaițer trece prin momente grele. Soția acestuia, Daniela Șfaițer, a murit în această dimineață. Aceasta avea doar 57 de ani și se afla la casa ei din Vorona, județul Botoșani, atunci când i s-a făcut rău.

Cornel Șfaițer, în doliu. Soția lui a murit

Soția președintelui de la Poli Iași s-a stins din viață la doar 57 de ani, în această dimineață, după ce i s-a făcut rău. Cel care a chemat ambulanța a fost chiar Corneliu Șfaițer. Medicii au ajuns în scurt timp la locul cu pricina, la casa din Vorona, însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Conform unor surse din cadrul Spitalului Mavromati din Botoșani, Daniela Șfaițer ar fi suferit un accident vascular cerebral. Cei doi aveau o căsnicie frumoasă de 35 de ani, timp în care au fost de nedespărțit și nu au avut niciun conflict. Au fost mereu unul lângă celălalt, la bine și la greu.

În luna mai a acestui an, publicația Botoșăneanul a realizat un interviu cu Daniela Șfaițer. Aceasta a explicat atunci cât de important a fost soțul ei pentru ea și cât de mult s-au ajutat reciproc.

”Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri”, spunea Daniela Șfaițer.

Cel mai mare vis al Danielei Șfaițer

Daniela a fost mereu dedicată comunității și a dorit să-i ajute pe cei la nevoie. Visul ei a fost să înființeze o fundație caritabilă pentru oamenii care nu au pe nimeni și au nevoie de ajutor.

”Eu îmi dau seama, le văd durerea. Eu sunt născută la o zi mare, pe 2 februarie. Așa mi-au spus toți preoții, că eu sunt lăsată să dau. Le văd durerea și disperarea, trebuie să fie cineva să îi ajute. Și îi ajut pe toți indiferent ce probleme au, mai ales copiii bolnavi”, mărturisea Daniela Șfaițer.

Corneliu Șfaițer și Daniela Șfaițer au dus o viață frumoasă împreună și au fost alături unul de celălalt, dar și de cei mai puțini norocoși în viață. Daniela va rămâne o amintire frumoasă pentru cei care au reușit să o cunoască.

Urmăriți Playtech.ro și pe