Soția lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, și-a etalat formele la piscină. Poziția compromițătoare în care a fost surprinsă FOTO EXCLUSIV

Soția lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, și-a etalat formele la piscină. Poziția compromițătoare în care a fost surprinsă FOTO EXCLUSIV
Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, si-a etalat formele la piscina. Pozitia compromitatoare in care a fost surprinsa

Ciprian Marica se consideră un bărbat extrem de norocos. Iubita lui, Ioana Marcu, are o siluetă de invidat, etalându-și trupul de zeiță în public, în timp ce se relaxa la o piscină. Frumoasa blondină a întors privirile tuturor trecătorilor. Cum arată partenera fostului mare fotbalist în costum de baie.

Cum a fost surprinsă partenera lui Ciprian Marica la piscină

Ioana Marcu arată pe zi ce trece tot mai bine. Soția lui Ciprian Marica a făcut furori, recent, la piscină, după ce a fost surprinsă de camerele fotoreporterilor impact.ro. Superba blondină are o siluetă de adolescentă și forme de manechin, fiind perfect conștientă de atuurile sale fizice.

Ioana Marcu s-a relaxat pe șezlong și s-a bucurat de soarele canicular, la piscina de la Caelia, complexul rezidențial al milionarilor din Capitală. În blocul fraților Păunescu au apartamente unele dintre cele mai importante figuri publice din România, precum Ciprian Marica, Adriean Videanu și politicianul Vasile Blaga.

Partenera de viață a lui Ciprian Marica a fost surprinsă zâmbind cu prietenii la piscină. Ioana Marcu și-a pus în valoare silueta perfectă, îmbrăcând un costum de baie alb, din două piese, care a contrastat frumos cu pielea ei bronzată.

Ca un părinte devotat, Ioana Marcu a avut mare grijă de copiii ei, pe care i-a înfășurat în prosop, ca să nu le fie frig, după ce au ieșit din apă. Soția lui Ciprian Marica este o femeie frumoasă și extrem de atrăgătoare, drept pentru care toți bărbații au întors capetele după ea.

Ioana l-a iertat pe Ciprian Marica, după episodul infidelității din 2020

În aprilie 2020, Ioana Marcu și Ciprian Marica au traversat un moment de cumpănă în relația lor, după ce fostul mare fotbalist a fost prins traducând-o pe mama copiilor săi. La acea vreme, videoclipul a devenit viral, iar soția lui Ciprian Marica a aflat de infidelitatea partenerului său.

Cu toate acestea, blondina a găsit puterea de a-l ierta și a continuat povestea de iubire cu tatăl copiilor săi. Ciprian Marica și Ioana Marcu au apelat la nașii lor, Adelina și Cristi Chivu pentru sfaturi și sprijin.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins.

Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap”, ne-au mărturisit, atunci, apropiați de-ai cuplului.