Sorin Pușcașu, reacție halucinantă la Survivor România: ‘Îți dau un pumn în gură’

Sorin Pușcașu, reacție halucinantă la Survivor România: ‘Îți dau un pumn în gură’
Sorin Pușcașu, amenințări la Survivor România

Sorin Pușcașu a șocat pe toată lumea cu ultima sa reacție din competiție. Acesta nu s-a mai arătat niciodată atât de nervos și volent. Ce s-a petrecut în show-ul din Republica Dominicană și ce l-a făcut să-și piardă mințile în acest fel?

Sori Pușcașu, reacție neașteptată al Survivor România

Tensiunile au ajuns la cote înalte! Competiția se apropie cu pași mărunți de final, iar grijile și neajunsurile din toată această lungă perioadă i-au făcut pe unii să-și piardă mințile. Iată că discuțiile extreme s-au dus de această dată în tabăra Războinicilor.

Concret, între Albert și Sorin. Fanii show-ului sportiv știu că băieții s-au certat constant în concurs, mai cu seamă de la jumătatea acestuia din dferite motive. Jocurile de recompensă puse în prim-plan în ediția trecută i-a făcut să răbufneacă pe Sorin și Albert.

Presiunea și încrâncerearea din timpul jocului și-au spus cuvântul asupra tuturor care au intrat pe traseu. Deși toți au încercat să dea tot ce au avut mai bun, victoria a fost la Faimoși de această dată, scor 10-7.

Astfel cei din urmă au reușit să pună mâna pe o masă copioasă. Înfrângerea a fost greu de dus pentru cei din echipa albastră, după ce Albert a pierdut duelul decisiv cu Irisha.

Tânărul considerat vinovat pentru eșecul taberei din care face parte a devenit oaia neagră deja de o bună perioadă. Sorin l-a pus ulterior la zid pe acesta și i-a cerut din nou socoteală pentru faptul că nu a reușit nici de această dată să-și ajute echipa.

Fanii rămân șocați în fața micilor ecrane în aproape fiecare ediție. Liniștea și pacea a părăsit de o bună perioadă în special tabăra roșie, iar concurenții trec prin stări de nedescris.

„Esti frustrat, bai, esti frustrat! Du-te acasa, bai, daca esti frustrat!”

Sorin: Sunt satul de tine!
Albert: Esti frustrat, bai, esti frustrat! Du-te acasa, bai, daca esti frustrat!
Sorin: Sunt satul de tine, nu sunt frustrat! Imi strici bucuria de a sta aici si nu doar pe a mea, ne strici bucuria de a sta aici, pentru victimizarea ta! Te-am acuzat de victimizare, zi-mi ce ai facut acum la joc, ti-a bagat ala mana in gat si te-ai aruncat ca o…
Albert: Ce te bagi tu? Nu e treaba ta ce fac eu!
Sorin: Atat iti zic nu mai pune mana pe mine! Ca stii cum plec acasa, daca mai pui mana pe mine? Iti dau un pumn in gura de aici ramai!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI