Sorin Pușcașu nu-l uită pe Albert Oprea. Ce mesaj i-a transmis chiar azi

de: Anca Lupescu
08 06. 2021

Conflictul dintre Sorin Pușcașu și Albert Oprea a fost unul dintre cele mai controversate și lungi de la Survivor.  Chiar înainte de a părăsit competiția, Sorin a decis să facă dezvăluiri despre relația lui cu Albert, cel care a fost favoritul publicului de multe ori la rând.

Mesajul lui Sorin Pușcașu pentru Albert de la Survivor

Cei doi s-au certat de multe ori la Survivor, însă înainte de a părăsit competiția din motive medicale, Sorin Pușcașu a decis să pună capăt conflictului cu Albert.

Fostul concurent a reluat discuția despre Albert, după ce un internaut i-a spus lui Sorin că avea dreptate când spunea despre el că este fals.

”Eu n-am mintit niciodata cu nimic si n-am facut strategii. Daca facem strategii, jucam total altfel”, a spus Sorin Pușcașu.

Pe de cealaltă parte, Bogdan Urucu, fostul Războinic, și-a exprimat părerea despre scandalul din echipa albastră.

”Câtă răutate. În primul rând, vreau să precizez faptul că nu am nimic cu Albert, nu am nimic cu Marius, cu Andrei, cu fetele nici atât.

Vorbeam doar în contextul faptului că, având în vedere că Maria este o fată de doar 20 de ani și că jocul, nejocul, ce cred unii dintre voi că a fost acolo, că au jucat fetele murdar…până la urmă, Maria este o fată, iar Albert este un bărbat, ar trebui să fie.

Cumva mi s-a părut urât faptul că după ce, perioada asta scurtă de o lună în care eu am stat acolo, Maria i-a fost alături, iar acum el a făcut-o să plângă…

Prieteni sunt cu toți, chiar m-am întalnit și acum o săptămână și cu cei pe care nu i-am prins in competiție. Îmi doresc să câștige unul dintre războinici și atât, indiferent care o fi el.

Frumos ar fi ca până la finalul competiției să se susțină unul pe altul, că doar pe ei s-au avut de la început”, a spus Bogdan Urucu.

Sorin Pușcașu: „Au fost exagerări din partea tuturor”

Sorin a mai vorbit despre conflictul lui cu Albert, spunând că este conștient că pentru telespectatori e un subiect sensibil. El a spus că au fost câteva exagerări din partea tuturor, însă a făcut ce a simțit.

„Referitor la conflictul meu cu Albert. Nu vreau să intru foarte mult în acest subiect, știu că este un subiect sensibil acasă. Unde am simțit, mi-am cerut scuze, am făcut-o. Știu că publicul de acasă nu vede și nu simte ceea ce vedem și simțim noi aici.

Am trăit niște situații foarte grele pe aici. Clar au fost anumite exagerări din partea tuturor. Ce am făcut aici, am făcut ceea ce am simțit. Nu pot să zic că m-a afectat foarte mult pe mine”, a spus fostul Războinic.