Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani! ”Vina voastră că sunteți niște proști!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani! ”Vina voastră că sunteți niște proști!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu, proaspăt eliberat din închisoare, a făcut un live pe Facebook în care dă sfaturi internauților, spunându-le că ”e dreptul lor” să-și trăiască viața așa cum vor și să decidă singuri pentru ei.

Sorin Ovidiu Vîntu, prima apariție după 4 ani

Sorin Ovidiu Vîntu a postat pe Facebook un video în care a criticat măsurile actuale luate de guvernul Orban.

”Iată că după patru ani ne revedem. Eu ceva mai alb, cu părul neîngrijit, dar nu din vina mea, frizerul e arestat la domiciliu: vina lui  – este peste 65 de ani, vina mea, vina voastră că sunteți niște proști”, își începe discursul Sorin Ovidiu Vîntu.

”Fac întâi o paranteză pentru organele legii: eu nu instig pe nimeni la nerespectarea legii, dimpotrivă, vă invit pe toți să respectați legea. Cu arestul la domiciliu este o prostie colosală. Generație, fiecare om, de când se naște și până moare, după ce a căpătat conștiință de sine, are dreptul să decidă modul în care trăiește. Și tu ai dreptul să decizi modul în care trăiești. Dacă vrei să-ți asumi riscul să te îmbolnăvești, n-ai decât să ți-l asumi.

 

”Legea este tâmpită”

Dacă nu, stai închis în casă. Legea este tâmpită, de aia trebuie să luptați să o modificați. Incapacitatea, inbecilitatea guvernanților din nefericire, nu doar în România, ci la nivel planetar, va arestat pe toți la domiciliu. Tâmpeniile cu care a venit guvernul, lasă închisul în casă, nu fac doi bani. Veți muri cu toții de foame. Acest guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români care n-au de nici unele. Cu ei ce fac? Le dau 75 la sută din salariul pe care îl aveau în Italia, Germania, Spania, Franța? Singura șansă a României este să iasă la muncă, să se ridice toate interdicțiile, iar cei care își asumă riscul se duc la muncă, cei care nu stau acasă. E dreptul lor iarăși. Niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești”, este mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI