Sorin Ovidiu Vîntu i-a scris o poezie Vioricăi Dăncilă, pe tema pensiilor. Râzi cu lacrimi!

de: Daniel Ștefan
09 07. 2019

Sorin Ovidiu Vîntu i-a ironizat iar pe politicienii din PSD, ținta principală fiind premierul Viorica Dăncilă. De această dată, i-a scris și o scurtă poezie, niște insulte ordonate în versuri cu rimă împerecheată, dar, totuși, o poezie. Afaceristul este foarte iritat de Legea pensiilor și de rezultatul alegerilor care au avut loc în interiorul Partidului Social Democrat și nu e de acord ca Dăncilă să fie și lider de partid, și șefa Guvernului.

Sorin Ovidiu Vîntu i-a scris o poezie Vioricăi Dăncilă amuzantă pentru oricine, dar nu pentru PSD

Sorin Ovidiu Vîntu e nemulțumit de noua Lege a pensiilor dată de PSD

Sorin Ovidiu Vîntu este renumit pentru comentariile critice, cinice, de multe ori insultătoare, dar și presărate cu puțin umor pe care le transmite atât pe pagina sa de Facebook, cât și pe blogul său personal. Datorită carismei sale „literare”, afaceristul, condamnat la închisoare, și-a strâns o mulțime de fani care-l urmăresc cu mult interes pe rețeaua de socializare și nu numai.

În mediul online, este chiar foarte vocal și inclusiv noi, ca sursă de presă, ne mai aruncăm o privire pe comentariile sale pentru că aproape întotdeauna găsești ceva interesant care merită scos în evidență. Indiferent de cât de bine este văzută în societate, consider că orice persoană are dreptul la o opinie. De această dat, opinia afaceristului este foarte…muzicală.

„Printre nobilii locali,
Înotând ca o meduză
Îmbrăcată doar în fustă
Și c-un ochi privind confuză
Viorica Ot-Bârzoi
Dă drumul la țuțuroi
Sar lovele, sar scântei,
Într-o mare de viței
Care-mpung și fac ca dracii
S-ajungă la țâța vacii…”

Acestea sunt versurile pe care i le-a dedicat Vîntu premierului Viorica Dăncilă, după ce a câștigat alegerile din cadrul partidului și a devenit președintele PSD.

Sorin Ovidiu Vîntu, profund nemulțumit de persoana care conduce PSD

Liviu Dragnea ar trebui să fie tare mândru de femeie „neconflictuală” pe care a cocoțat-o în vârful statului…sau, poate, că nu? Nu a trecut deloc mult timp după condamnarea lui Dragnea, iar ea a renunțat imediat la politica sinucigașă din punct de vedere electoral pe care o avea PSD. Dar, să vedem ce le-a mai transmis Vîntu PSD-iștilor:

„Că pesedistii și-au ales drept căpetenie o mămăică al cărei IQ nu știu dacă îi depășește numărul de la pantofi, este problema lor. Că această mămăică este și premierul României, este problema tuturor. Modul în care individa asta își bate joc de banii adunați cu atâta greutate în vistieria țării este de-a dreptul criminal. Am rămas cu gura căscată când am aflat că de pensiile speciale se vor bucura nu doar prostovanii din Parlament, ca până acum, ci și micii găinari locali care își arogă calitatea de primi cetățeni ai localităților pe care le patronează.”

Profund iritat de conjunctură și deloc mulțumit că nu a câștigat tabăra lui Dragnea șefia PSD, Vîntu a continuat să fie excesiv de critic și chiar acuzator:

„Să le mai dai acestor indivizi care reprezintă temelia corupției și pensii speciale, este nu doar o risipă șocantă, ci și o bătaie de joc la adresa inteligenței tuturor cetățenilor din această țară, la adresa noțiunii de bun simț, la adresa valorilor ideologiei de stânga pe care azi o reprezintă în noua calitate cu care au învestit-o șefii ei din tot felul de servicii.”