Sorin Ovidiu Vîntu, anunț șocant despre Guvernul României. Care ar fi adevărul despre pandemia de covid

Sorin Ovidiu Vîntu, anunț șocant despre Guvernul României. Care ar fi adevărul despre pandemia de covid
Sorin Ovidiu Vântu, detalii despre pandemia de COVID-19. Anunț despre Guvernul României

Sorin Ovidiu Vîntu vine cu un anunț șocant. Ce a spus acesta despre Guvernul României? Care ar fi adevărul din spatele pandemiei de coronavirus? Românii care i-au auzit mărturiile au rămas cu semne de întrebare.

Sorin Ovidiu Vîntu, anunț despre Guvernul României: declarații șocante

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat în cursul zilei de luni trei subiecte sensibile în cadrul unui live pe Facebook. Acesta a vorbit pe larg despre criza energetică, pandemia de coronavirus și situația din Ucraina.

Cel din urmă susține că prima situație a fost indusă de Guvern, lansând ulterior o adevărată provocare pentru cetățeni. Controversatul om de afaceri a făcut o serie de afirmații care i-au surprins pe unii, iar pe alții i-au șocat de-a dreptul.

„Criza energetică este o criză indusă de Guvern! Uniunea Europană a tipărit o grămadă de hărtii – le-a emis! – pentru a face acest PNRR, banii nu existau, au fost emişi fără nicio acoperire. În Statele Unite, situaţia este la fel.

S-au emis tine de dolari, tone peste tone, fără nicio acoperire. De ce s-a întâmplat lucrul ăsta? Toată economia mondială – inlcusiv cea chineză – este într-un declin fantastic”, a declarat acesta pe rețelele de socializare.

„Criza facturilor din România şi criza energetică sunt…”

El a mărturisit că banii mai mulți înseamnă inflație mai mare, statul putând să își acopere cheltuielile, dar pentru o perioadă scurtă. De asemenea, cel din urmă a subliniat că niciun specialist nu a adus în prim-plan adevărul despre situația din România din ultima perioadă și că toate soluțiile indicate de câțiva sunt ‘niște prostii’.

„Bani mai mulţi, inflaţie mai mare, iată că statul îşi poate acoperi cheltuielile, pentru o perioadă scurtă de timp, evident! Deci criza facturilor din România şi criza energetică din România sunt induse de Guvernul României! Tot ceea ce vedeţi, analişti, politicieni, jurnalişti, că vorbesc, soluţii şi aşa mai departe… nişte prostii!”, a mai spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Ce spune despre pandemie?

Cel din urmă mărturisește că nu crede în vaccinuri și că este vorba doar de un profit colosal care intră în buzunarele Big Pharma.

„Bani mai mulţi, inflaţie mai mare, iată că statul îşi poate acoperi cheltuielile, pentru o perioadă scurtă de timp, evident! Deci criza facturilor din România şi criza energetică din România sunt induse de Guvernul României!

Tot ceea ce vedeţi, analişti, politicieni, jurnalişti, că vorbesc, soluţii şi aşa mai departe… nişte prostii! Se foloseşte inflaţia pentru stabilizare! De obicei, ea se foloseşte pentru a crea noi motoare economice.

Acum, se foloseşte pentru stabilizare, pentgru a acoperi cât de cât cantităţile colosale de bani care au fost emişi! În momentul în care statele vor considera că s-au echilibrat, în momentul acela va dispărea şi criza energetică”, a continuat afaceristul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI