Sorana Cîrstea, gest frumos pentru ‘socrul’ Ion Țiriac. Toată presa a văzut asta

Sorana Cîrstea, gest frumos pentru ‘socrul’ Ion Țiriac. Toată presa a văzut asta
Ce gest a făcut Sorana Cîirstea pentru Ion Țiriac?

Sorana Cîrstea a ținut să-i mulțumească într-un mod deosebit lui Ion Țiriac pentru o oportunitatea primită recent. Ce a ales să-i scrie tatălui iubitului său? Fanii s-au bucurat să vadă că se simte bine, mai ales după accidentarea dură suferită.

Sroana Cîrstea i-a mulțumit special „socrului”. Ce mesaj l-a vizat pe Ion Țiriac?

Sorana Cîrstea i-a mulțumit într-un mod neașteptat „socrului” pentru cadoul de la Madrid. Sportiva în vârstă de 31 de ani se bucură de locul 59 în clasamentul WTA, dar oferă fanilor și vești bune pe plan persoanl.

Ion Țiriac e cel mai probabil viitorul său socru pentru că jucătoarea se iubește de o bună perioadă cu fiul său, relație pe care o trăiește departe de ochii curioșilor și de care se aude numai de bine.

Sportiva a ținut să-i mulțumească aparte celebrului afacerist pentru invitația primită la turneul de la Madrid, care e patronat de bărbat. Din păcate, tânăra nu a reușit să iasă victorioasă și n-a profitat din plin de wildcard, fiind eliminată încă din primul tur de americanca Jessica Pegula după ce românca s-a accidentat destul de grav.

Cu toate astea, la câteva zile distanță a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde i-a transmis lui Ion Țiriac faptul că nu își va face apariția la turneul urmator de săptămâna viitoare de la Roma.

„Multumesc pentru tot, va ramane pentru totdeauna turneul meu favorit”, a scris Cîrstea despre participarea sa la competiția în cauză, fiind implicit considerat și un gest de mulțumire în dreptul tatălui iubitului său.

„Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”

”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”,
O persoană din apropierea fostului cuplu (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI