Sora unei cântărețe din România, împușcată mortal în Italia. Mesajul artistei, după tragedie

Sora unei cântărețe din România, împușcată mortal în Italia

Sora unei cântărețe din România a fost împușcată mortal în Italia. După tragedie, artista a scris un mesaj emoționant, pe Facebook.

Sora unei cântărețe din România, împușcată mortal în Italia

Luminița Borcan, sora cântăreței de muzică populară Ana Bejinaru din cadrul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, a fost împușcată mortal, miercuri dimineață, în localitatea Cerignola din Puglia, regiunea Foggia. Tragedia s-a petrecut sub ochii concubinului româncei, care era la câțiva metri distanță de ea în momentul în care a fost ucisă.

Francesco Ciuffridi, un italian în vârstă de 69 de ani și-a împușcat nevasta, rănind-o în zona capului. Între victimă și sora interpretei de muzică populată era o relație de amiciție, iar cele două locuiau aproape una de cealaltă. Ea lucra de o bună perioadă pentru familia de italieni, la ferma acestora. După ce românca, în vârstă de 55 de ani, a auzit zgomote în casa prietenei sale, a mers să vadă ce s-a întâmplat.

Soția agresorului a supraviețuit

Ajunsă în casa vecinilor săi, Francesco a tras și în Luminița Borcan. Românca a fost împușcată mortal în abdomen. După ce a realizat ce a făcut, italianul și-a pus capăt zilelor, împușcându-se în cap. Pentru moment, nu se știe ce l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest. Soția atacatorului a fost transportată în stare gravă la spital, fiind în comă indusă.

Sora unei cântărețe din România, împușcată mortal în Italia. Mesajul artistei, după tragedie
Femeia împușcată mortal, în Italia, de capul familiei la ferma căreia lucra de o bună perioadă de vreme

În urma tragediei, Ana Bejinaru, sora victimei, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Răpusă de un glonţ pe timp de pace! Nu te voi uita niciodată sora mea. Poate ai plecat într-o lume mai bună să îi întâlneşti pe dragii noştri părinţi, dar noi am rămas cu durere imensă în suflet. Te vom plânge mereu”, a scris solista, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI