Sora lui Petrică Mâțu Stoian rupe tăcerea despre clinica la care a fost fratele ei. Declarația ei e șocantă

Sora lui Petrică Mâțu Stoian rupe tăcerea despre clinica la care a fost fratele ei. Declarația ei e șocantă
Dezavaluiri facute de sora lui Petrica Mitu Stoian

Azi, Petrică Mîțu Stoian este condus pe ultimul drum de familie, colegi și oameni care l-au iubit. Sora sa, Maria Tarchilă, a dat un interviu pentru emisiunea La Măruță, făcând dezvăluiri cutremurătoare.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian rupe tăcerea despre clinica la care a fost fratele ei

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a povestit care au fost ultimele cuvinte ale fratelui ei pe patul de spital, dar a vorbit și despre clinica la care artistul a mers să facă tratament post-covid.

”Când m-am dus și l-am vazut el mi-a zâmbit și s-a bucurat ca am venit în ajutorul lui. Mi-a zis: Soră-mea, uite si tu cum am ajuns. Zic: taci că te faci bine. Tu ești puternic. Si atunci el a zis ca nu mai poate. Nu mai credea că se face bine. S-a dus și noi am ramas, doar noi două din familie. Eu am imaginea aceea de la spital, sper ca pot sa o pierd, pentru mine rămane cel mai iubit om. Dacă nu se ducea la clinică ar mai fi trăit mult si bine. Să iasă la iveală ce s-a întamplat și sa nu mai moară nimeni”, a spus Maria Tarchila.

Și Maria Cârneci, prezentă azi în platoul emisiunii La Măruță, a vorbit despre artistul pe care îl știe de-o viață, dar și despre clinica la care el a mers să se trateze.

”Eu sunt așa cum toata lumea e, șocată. Ne lega o prietenie de 30 de ani. Stăteam și ma gândeam de cate ori nu ne-am întalnit pe la benzinarii, e o durere. Prea devreme și prea fulgerator, era un om ca bradul. Putea sa mai traiască. Avea multe de spus, era în putere, dacă nu se ducea la clinica aia. Eu cred ca acolo l-a chemat destinul.

Când am văzut știrea am crezut ca e o farsa ceva, l -am sunat pe Enceanu si mi-a zis că îi e rau, iar cand vorbeam cu el am primit mesaj că a murit. Fiecare cantaret are partea lui de public, el a fost un artist iubit, un coleg pus pe glume, nu era conflictual, era un om care spunea în față daca il deranja ceva.

Rămai șocat, si apropo de pierderi, știu ce inseamnă durerea. Prin felul lui, mai ne văitam, ba ca ne doare cocoașa, că am stat mult în picioare. Sâmbăta fac pomenirea de doi ani de zile a jumătătii mele (n.red. soțului ei). De dragul vostru am venit, dar nu ma lasă sufletul să nu mă duc să îi duc o lumânare, sunt 30 de ani de cand ne cunoastem.

Noi l-am respectat, l-am iubit, ne-am ajutat. Ma uitam aseară în sicriu la el si mi-a venit sa strig tare: Măi, Petrică, toate drumurile tale, toate sacrificiile tale, toate amintirile toate eșecurile le-ai luat acolo, în sicriu. E dureros, într-o jumătate de zi să nu mai fie un om ca el, ca bradul”, a spus Maria Cârneci.

Sora artistului a vorbit și despre relația lui Petrică Mâțu Stoian cu Niculina Stoican, despre care s-a spus că ar fi fost în conflict.

”Nu, ei erau ca doi copii de școala. (n.red. el și Niculina Stoican). El și Niculina au crescut împreună, au plecat de jos împreună, cu valizele, făceau drumul pe jos pana la Baia, nu cred ca ei aveau un conflict de ură. Ei țineau unul la altul. Niculina știa mai multe despre el ca mine. Îi mulțumesc Niculinei pentru ce a făcut pentru el. Stiți cum suntem noi femeile: suntem rele de gura, dar nu la inimă”, a spus aceasta.

Constantin Enceanu, declarații cutremurătoare

Despre pierderea lui Petrică Mîțu Stoian a vorbit și bunul său prieten, Constantin Enceanu, care a intrat în direct în emisiune, din fața cimitirului Ungureni, acolo unde artistul își va dormi somnul de veci.

”Am intrat un pic mașina, sunt aici la cimitirul Ungureni, Petrica este pe ultimul drum, mai are cativa zeci de metri. E greu sa vorbesc despre Petrică. E foarte greu, de 4 zile incerc să mă împac cu gândul ca nu o pot sa mai vorbesc cu el niciodata. Ma gandesc ca viata este una crunta pentru unii dintre noi.

Sunt oameni care il conduc pe ultimul drum, în număr foarte mare, a fost iubit și de publicul larg dar si de colegii lui. Mi-au fost rare momentele în care sa particip pana la final, dar din respect și prietenia pe care i-o port am să îmi iau ramas bun și la crucea lui. Cuvintele sunt sărace. De 30 de ani era aceasta prietenie între noi, una adevarată. Un frate. Este o atmosfera apăsătoare”, a spus Constantin Enceanu.

Despre artistul atât de iubit de public a vorbit și buna sa prietenă Jeni Nicolau.

”A plecat cu o bucata din sufletul meu, era un coleg si un om extraordinar. El e foarte trist, nu a avut premonitii, nu s a gandit ca pleaca, avea foarte multe de facut si a plecat, pe furis.”, a spus aceasta.

Amintim că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 61 de ani.