Sora lui Gheorghe Dincă e convinsă ca fratele ei e o victimă, la rândul său. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, la Caracal

Sora lui Gheorghe Dincă susține că fratele ei este o victimă. Ce susține că s-a întâmplat, de fapt, la Caracal?

Sora lui Gheoghe Dincă aduce mărturii care dau peste cap firul poveștii format până în acest moment. Cu toate că tot cazul Caracal mai are mult până să prindă un contur, declarațiile surorii criminalului spulberă orice anchetă. Ce susține că sa întâmplat, de fapt, la Caracal?

Sora lui Dincă știe că fratele său e o victimă. Ce s-ar fi întâmplat la Caracal?

Sora lui Gheorghe Dincă i-a luat apărarea din primele clipe de la aflarea veștii că bărbatul a avut o legătură cu dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Femeia vine acum cu alte mărturii care șocheacă, conform impact.ro. La câteva luni distanță de la dispariția celor două tinere, dezvăluirile din anchetă sunt date peste cap de cele spuse de sora criminalului. În acest fel, sora bărbatului dă peste cap toate informațiile și indiciile adunate până în acet moment, susținând că presiunea, complexitatea cazului și vâlva făcută l-au adus în stadiu să recunoască ceva ce nu ar fi  făcut.

„Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: „Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.” Hai la închisoare, hai acasă. Într-una aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, „Mai bine spun să o termin.” Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască!”
Sora lui Gheorghe Dincă

Sora lui Gheorghe Dincă, declarații șocante. Ce crede, de fapt, că s-a întâmplat la Caracal?
Sora lui Gheorghe Dincă, declarații șocante. Ce crede, de fapt, că s-a întâmplat la Caracal?

„Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut”

Amintim că cele două crime pe care le-a comis Gheorghe Dincă în vara anului curent a lăsat neputincioasă în fața neregurilor din sistem o țară întreagă. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a recunoscut la scurt timp după ce a ajuns în vizorul polițiștilor faptul că le-ar fi omorât pe cele două, mai apoi a șters totul cu buretele și a spus că nu știe despre ce este vorba, urmând ca zilele următoare să dea piste pentru anchetatorii care știau că trupurile fetelor sunt ascunse bine de el, implicit recunoscând vehement cele înfăptuite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI