Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza artistei. Ce s-a întâmplat

Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, a fost la un pas de moarte din cauza artistei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă cu șase frați și patru surori. Legătura dintre ei este una specială și acum, mergând deseori în vacanțe împreună. Artista a povestit multe amintiri din copilărie care îi au ca protagoniști și postează des imagini cu aceștia pe rețelele de socializare. Ce nu s-a știut până acum este că, în trecut, solista a fost la un pas să-și omoare una dintre surori.

Sora Lidiei Buble a fost la un pas de moarte din cauza artistei. „Era atât de gravă fisura încât nu mai aveam mult de trăit”

Lorena Buble, sora cea mică a Lidiei, și-a emoționat urmăritorii cu o întâmplare nefericită din primele zile de viață. Născută în anul 2002, tânăra s-a bucurat de atenția tuturor membrilor familiei Buble, în special de cea a Lidiei, care se juca încontinuu cu ea. La un moment dat, din neatenție, cântăreața a scăpat-o cu capul pe gresie și i-a provocat o fisură gravă.

„Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat, nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a spus Lorena Buble pe Instagram.

„Medicii au sfătuit-o pe mama să facă avort”

Tot în mediul virtual, aceasta a povestit despre șocul pe care l-a avut mama ei când medicii au sfătuit-o să facă avort. Dat fiind că avusese prea multe sarcini, ultima îi putea pune viața în pericol. În schimb, mama ei s-a încredințat în puterea lui Dumnezeu și a reușit să nască un copil perfect sănătos.

„Mami a încercat să mai aibă încă doi copii înaintea mea, dar a pierdut acele două sarcini. De asta e diferență mai mare de vârstă între mine și Diana, iar după două pierderi m-a avut pe mine. Medicul i-a spus că a avut prea multe sarcini: >. Eu trebuia să ies oricum cu un handicap. >, și mami a refuzat. I-a zis: >. A spus că deși putea să moară la naștere și copiii ei să rămână fără mamă, ea a ales să mă păstreze”, a mai spus Loredana.

În pofida tuturor îngrijorărilor mediciilor, ea a fost un copil sănătos la naștere: „Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI