Sonia Trifan a divulgat secretul Corneliei Catanga, la înmormântarea ei. Ce avere avea, de fapt, artista EXCLUSIV

Sonia Trifan a divulgat secretul Corneliei Catanga, la înmormântarea ei. Ce avere avea, de fapt, artista EXCLUSIV
Sonia Trifan a divulgat secretul Corneliei Catanga, la înmormântarea ei. Ce avere avea, de fapt, artista EXCLUSIV

Ce avere avea, de fapt, Cornelia Catanga. Creatoarea de modă Sonia Trifan a povestit, cu lacrimi în ochi, care a fost ultimul lucru pe care l-a discutat cu regina muzicii lăutărești. Care este cel mai mare regret al designerului român.

Sonia Trifan a divulgat secretul Corneliei Catanga, la înmormântarea ei

Cornelia Catanga a murit, iar vestea că regina muzicii lăutărești s-a stins din viață, subit, la numai 63 de ani, a șocat o întreagă Românie. Nimeni nu se aștepta ca celebra artistă să se stingă din viață atât de repede. Inima vedetei a cedat vineri, 26 martie, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator. A fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 27 martie, la Cimitirul Ghencea 1 din Capitală, înconjurată de rude și apropiați.

Faimoasa Sonia Trifan a povestit, cu lacrimi în ochi, sentimentul pe care l-a avut atunci când a sosit la mormântul îndrăgitei artiste. Creatoarea de modă și-a adus aminte de clipele vesele pe care le-a petrecut alături de Cornelia Catanga, cea căreia îi realiza, cu drag, rochiile și ținutele de seară:

Mie mi s-a rupt inima pentru că o doamnă care a fost ceva și a reprezentat ceva pentru țara asta, a fost îngropată cu 20 de oameni și fără lumea care a iubit-o, și fără fanii ei, fără lumea care a îndrăgit-o. Să stii că de foarte multe ori, când noi ne întâlneam și stăteam în magazinul meu, pentru că petreceam foarte multe ore înainte să îi fac ținutele de scenă, la un moment dat mi-a spus, în glumă, că singura ei avere pe care o are sunt oamenii care o iubesc și oamenii care îi ascultă muzica.

Când am ajuns acolo și am văzut cât de puțină lume a fost, exact cuvintele astea mi-au venit în gând și în minte, că ea, de fapt, a plecat pe lumea cealaltă fără de ce avea ea mai de preț, oamenii care au iubit-o. Și pentru mine a fost ciudat pentru că, în momentul în care am plecat de la înmormântare, am simțit o durere de ceafă și de cap îngrozitoare.”, a declarat Sonia Trifan pentru redacția playtech-impact.ro

Sonia Trifan, îngrozită de felul în care a fost înmormântată Cornelia Catanga

Designerul și-a amintit, cu zâmbetul pe buze, de ultima conversație pe care a avut-o cu îndrăgita artistă de muzică de petrecere, care se lăuda cu faptul că pierduse câteva kilograme, pentru a proba rochiile creatoarei de modă. Sonia Trifan a mărturisit că și-ar fi dorit ca faimoasa Cornelia Catanga să poarte una din creațiile sale, pe ultimul său drum, dar se pare că nu a fost să fie.

„Aseară stăteam și mă gândeam, la 20:30- 21:00 am plecat la magazin și pusesem mâna pe două dintre rochiile ce știam că îi plăceau foarte mult. Îmi și spusese acum 2 săptămâni în urmă că a slăbit, că poate să intre în orice rochie a mea și chiar pusesem mâna pe două dintre rochii. Și mă gândeam că astăzi, când o să o dea acasă, că o să poată familia să o pregătească pentru depunerea ei la capelă, mă gândeam să duc cele două ținute și să aleagă domnul Pădureanu sau Alex, băiatul, cu ce dorește să o îmbrace.

Pentru mine, asta ar fi fost cea mai mare bucurie să poată să plece dincolo îmbrăcată cu una dintre rochiile care ei îi plăceau foarte mult și să merg acolo să o însoțesc într-un fel sau altul. A fost o foarte mare durere pentru mine.”, a mărturisit creatoarea de modă, Sonia Trifan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI