Soluția secretă de Black Friday: unde ai pe eMAG telefoane Samsung aproape la jumătate de preț

Black Friday a început la eMAG în dimineața zilei de 15 noiembrie, la 7:25. S-au dat rapid, în câteva secunde, cele mai tari reduceri printre care și un telefon Samsung la 200 de lei. Chiar și așa, mai există un truc prin care să vezi rapid ce telefoane au reducere masivă.

Să prinzi un Samsung aproape de două ori mai ieftin decât înainte de Black Friday nu-i chiar ușor. Din fericire, există o scurtătură pentru așa ceva. E destul de simplu: dai click aici și te uiți singur după ce model vrei. Sau te uiți un pic mai jos, unde am adunat câteva modele la mare reducere.

În caz că vrei să profiți de ofertele surpriză de la eMAG, le găsești într-o categorie separată. Ai grijă însă că se dau foarte repede.

6 telefoane Samsung cu mega preț de Black Friday la eMAG

Samsung Galaxy S10 Plus cu 1 TB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM are o reducere de 42%. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy S10 cu 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM are acum reducere de 40%. E listat deja aici.

Cu o reducere de 38% se remarcă și un Samsung Galaxy M20 în oferta Black Friday la eMAG. Are si un cadou, dacă îl cumperi acum. Telefonul are 64 GB spațiu de stocare și a fost lansat la începutul anului. Îl prinzi cu preț mai mic aici.

Samsung Galaxy S7 are ceva ani pe piață, dar încă poate funcționa bine, dacă ai nevoie de așa ceva. Are 32 GB spațiu de stocare și o reducere de 36%. E disponibil aici.

Mai trebuie menționat și Samsung Galaxy Note 9. Acest telefon are o reducere de 35%. Are un S Pen, un ecran foarte bun, două camere foto și un design robust. Îl poți cumpăra de aici.

Nu în ultimul rând, un Samsung Galaxy Xcover de la eMAG în campania de Black Friday. Are 16 GB spațiu de stocare și 37% reducere. E disponibil aici.

black friday emag reduceri

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI