Solista cu cel mai mare bust din România și-a amânat nunta: ‘Nu vreau să fiu mireasă cu botniță’ EXCLUSIV

Solista cu cel mai mare bust din România și-a amânat nunta: ‘Nu vreau să fiu mireasă cu botniță’ EXCLUSIV
Vedeta din România care și-a amânat nunta. Care este motivul

Olga Bălan este una dintre cele mai cochete vedete din showbiz. Chiar și celebrul actor italian Michele Placido, cunoscut din rolul comisarului Corrado Cattani, din serialul ”Caracatița”, difuzat și în România, a fost fascinat, cândva, de frumusețea româncei, însă, între ei nu a fost decât o amiciție.

Planurile i-au fost date peste cap! De ce și-a amânat nunta Olga Bălan

Solista ne-a povestit despre relația cu Dragoș Zaharia, care a însoțit-o și la evenimentul cu ștaif, de luni seară, de la Operă. Planurile celor doi pentru nuntă au fost date peste cap de pandemie, așa că au decis să amâne evenimentul emoționant.

”Au trecut aproape patru ani, de când suntem împreună. Trebuia să ne căsătorim, în Italia, dar nu am vrut să facem nunta în pandemie, să ne căsătorim cu această mască, să fiu mireasă cu botniță.

Nunta este un eveniment emoționant, trebuie să rămână o amintire frumoasă, toată viața, cum să te fotografiezi cu mască? Am decis să mai amânăm totul, până când lucurile se vor mai liniști.

Sper ca până atunci să rămânem la fel de frumoși și de tineri.”, ne-a declarat Olga Bălan, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

Olga Bălan, guvernantă, în filmul italian ‘Benvenuti in casa Esposito’

Olga și Dragoș sunt împreună și acasă, dar și la muncă, pe platourile de filmare, colaborând adesea în proiectele artistice, el fiind fotograf și grafician, de profesie. Locuiesc atât în România, cât și în Italia:

”Roma e minunată, locuim și acolo, dar venim des și în țară, iubim foarte mult România. Joc rolul unei guvernante, într-un film foarte bun, ‘Benvenuti in casa Esposito’, care are premiera pe 23 septembrie, și lansez videoclipul ”Suflet pustiu”, piesă compusă de mine.

Aranjamentul orchestral îi aparține lui Alberto Costa, iar video și montaj sunt realizate de Dragoș Zaharia. Iar în curând voi filma un videoclip cu solistul turc Inanc Karaduman, piesa, deja înregistrată, fiind compusă de Vladi Cnejevici.

Tot Dragoș se va ocupa și de acest videoclip, este o piesă jumătate în limba română, jumătate în limba turcă.”

Olga Bălan: „Am avut sânii și mai mari, dar m-am operat, căci mă durea rău spatele!”

Olga Bălan a trecut, în urmă cu mai mulți ani, printr-o operație de micșorare a bustului:

„Aveam un bust și mai mare, dar m-am operat, căci mă durea foarte tare spatele, aveam dureri de coloană, mă trăgeau în jos, stăteam cam aplecată.

I-am vrut mai mici decât atât, dar doctorul a spus că așa e bine, la statura mea.”, a mai dezvăluit, pentru redacția Impact-Playtech, artista, care a reușit să-i cucerească și pe regizorii italieni, cu amețitoarele sale calități fizice.

Olga Bălan a fost distribuită în mai multe producții cinematografice:

„Am jucat alături de mari actori ai teatrului din Italia, căci acolo mai întâi ești actor de teatru, apoi de cinema. Pe scenă e marea provocare, ca artist.”

„Niciun regizor nu m-a chemat să joc în filme cu decolteul la vedere”

Solista cu cel mai mare bust din România ne-a mai dezvăluit că nu decolteul voluptuos, natural, de aproximativ 100 de cm circumferință, i-a adus roluri în filme:

”Niciun regizor nu m-a chemat să joc într-un film pentru bustul meu, m-am și mirat, niciodată nu am filmat cu decolteul la vedere. Ochii albaștri și talentul de actriță m-au ajutat foarte mult.”, ne-a mai declarat Olga Bălan.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI