Soldați ruși capturați, dezvăluiri dramatice în fața ucrainenilor. Ce au spus despre planul diabolic al lui Putin: „Mamă, te rog, salvează-mă. Aici e carne de tun”

Soldați ruși capturați, dezvăluiri dramatice în fața ucrainenilor. Ce au spus despre planul diabolic al lui Putin: „Mamă, te rog, salvează-mă. Aici e carne de tun
Soldați ruși, aflați în fața militarilor ucraineni

Apar informații cu puternic impact emoțional pentru întreaga omenire. În urmă cu puțin timp, Ministerul ucrainean al Apărării a făcut publică o înregistrare video care conține o serie de dezvăluiri cutremurătoare ale unor soldați ruși, aflați în fața militarilor ucraineni. Aceștia au dezvăluit că planul lui Vladimir Putin privind invazia Ucrainei nu a respectat promisiunile făcute în fața unei lumi întregi.

„Am fost trimis aici ilegal”

Ministerul Apărării din Ucraina a făcut public pe pagina de Facebook un material video în care au fost surprinși mai mulți soldați ruși în timp ce declarau că au fost trimiși ilegal în război, fiind obligați să omoare civili pașnici, deși Vladimir Putin anunțase că forțele rusești vor pătrunde în anumite teritorii pentru a „menține pacea”, dând asigurări cu privire la faptul că nu vor fi uciși oameni nevinovați.

Ulterior, Putin a declarat că Ucraina ar fi atacat mai multe trupe rusești, anunțând astfel schimbarea regulilor privind rezolvarea acestei crize ucrainene prin mijloace pașnice.

„Rusia a încercat întotdeauna să rezolve toate conflictele prin mijloace pașnice. Cu toate acestea, autoritățile de la Kiev au efectuat două operațiuni punitive în aceste teritorii (Donețk și Luhansk, n.r.) și se pare că asistăm acum la o escaladare pentru a treia oară”, a transmis Putin.

„Ajunge, aici e carne de tun, omorâți copii mici”

Mai mulți soldați ruși capturați de către militarii ucraineni le-au mărturisit acestora că au fost trimiși în război împotriva voinței lor, neștiind nici măcar că vor ajunge în Ucraina. O parte dintre aceștia au acceptat să facă declarații oficiale privind planul de război al lui Putin de a ucide oameni nevinovați și copii. Alții, vizibil epuizați și afectați de traumele trăite în timpul războiului, își roagă mamele să-i ajute să ajungă acasă.

„Eu sunt Dolganov Igor Andreevici, locuitor al orașului Volgograd. Am fost trimis aici ilegal. Am fost lovit în cap, iar medicii ucraineni mi-au acordat ajutor. Mamă, ia-mă de aici”, transmite unul dintre soldații ruși.

„Ce faceți aici?”, întreabă un militar ucrainean.
„Noi omorâm oameni pașnici, care nu au făcut nimic rău.”, răspunde soldatul rus.

„Eu sunt Naomni Dmitrii Nicolaevici, militar în unitatea 33 din orașul Kamyșin, regiunea Volgograd. Mamă, te rog, ia-mă de aici.”, spune un alt soldat.

„Ați spus că pe oamenii pașnici să nu îi atacăm, să îi evităm. Mințiți. Loviți în oameni nevinovați, în case de locuit. Acolo sunt oameni pașnici. Adresați-vă lui Putin să oprească totul. Ajunge, aici e carne de tun, omorâți copii mici.”, spune un alt militar.

„Eu sunt L. Vladislav Vladimerovici, cetățean al Federației Ruse. Am fost trimis să lupt cu poporul frate la comanda președintelui nostru. Mamă, te rog, ia-mă acasă, nu mai vreau să stau aici.”, spune soldatul rus, potrivit dcnews.ro.

Cum au fost mințiți soldații ruși pentru a ajunge în Ucraina

Printre poveștile militarilor ruși capturați de autoritățile din Ucraina se regăsesc dezvăluiri demne de un film de groază, regizat chiar de Vladimir Putin. Tinerii ruși au fost filmați atunci când au povestit motivele care i-a determinat să ucidă oameni nevinovați și să atace Ucraina.

Porivit acestora, mulți soldați nu au știut că vor fi duși în țara vecină, fiind păcăliți că vor participa la niște exerciții militare. Alții au povestit că li s-au luat telefoanele și nu știau ce li se întâmplă, fiind trimiși să se plimbe pe străzile mai multor orașe din Ucraina.

”Mama, tata, nu am vrut să vin în Ucraina. Ni s-a spus că venim la alte exerciții militare, dar noaptea pe 23 februarie am aflat că mergem în Ucraina să trecem granița.

Nu am vrut asta. Sunt acum în orașul Haikov. Nu sunt fasciști aici, toți sunt oameni pașnici. Vreau acasă, foarte tare îmi doresc să ajung acasă.”, a transmis un militar rus.

Ministerul Apărării din Ucraina a transmis că a fost deschisă o linie telefonică prin intermediul căreia soldații ruși capturați pot lua legătura cu familia și cei apropiați.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe