01 mart. 2022 | 13:01

Soldat rus capturat de ucraineni, dezvăluiri șocante care răstoarnă tot ce se știa până acum. Cum a fost trimis în război de Putin, de fapt

Politică
Soldat rus capturat de ucraineni, dezvăluiri șocante care răstoarnă tot ce se știa până acum. Cum a fost trimis în război de Putin, de fapt
Soldat rus, capturat de ucraineni

Soldații ruși capturați de armata ucraineană dezvăluie rând pe rând drama războiului trăit cu proprii ochi. Din păcate, o mare parte dintre tinerii ruși trimiși pe câmpul de luptă pentru a ucide oameni nevinovați din Ucraina sunt, de asemenea, victime ale tiranului de la Kremlin, a cărei miză este puterea, dominația și dorința nesăbuită de a cuceri Ucraina. În urmă cu puțin timp, unul dintre soldații ruși capturați de militarii ucraineni a dezvăluit cum a ajuns să facă parte din armata țării care a declanșat războiul, fără să aibă o țintă clară sau alte indicii esențiale într-un asemenea context militar.

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui soldat aflat în convoiul militar al Rusiei

Războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei reprezintă cea mai mare tragedie a lumii, din ultimii zeci de ani. În afara miilor de vieți omenești pierdute și a dezastrelor înregistrate în multe orașe ale Ucrainei, ca urmare a sutelor de bombardamente lansate de armata rusă, liderul de la Kremlin a reușit să obțină o mulțime de restricții venite din partea celor mai puternice state, dar și multă ură față de această țară reprezentată de un lider tiran. Pe parcursul celor șase zile de război, armata Ucrainei a opus rezistență la atacurile forțelor rusești, atrâgându-și aprecieri din partea tuturor.

Având în vedere dezavantajele incontestabile ale Rusiei în acest război, toată lumea se întreabă care este scopul lui Vladimir Putin în aceste acțiuni distructive, dar și care este explicația pentru care armata rusă, deși numeric impresionantă, pare să fie depășită de situație. Alături de alți soldați ruși capturați de ucraineni, un tânăr soldat aflat în convoiul militar care se îndrepta spre Kiev a recunoscut că nu a primit niciun plan de luptă, nicio hartă sau informații: „Am fost trimis peste graniță fără hărți sau informații. Nu știu care era ținta…”, a dezvăluit acesta, explicând că tot ce făcea era să urmeze coloana militară.

Singura informație care i-ar fi fost spusă soldatului

Deși au fost păcăliți și trimiși la război în niște condiții vitrege, fără apă, mâncare, carburanți și informații care să-i ajute în misiunea sa, soldatul capturat a explicat că singurul lucru care i s-a spus despre această operațiune militară a fost acela că „Va elibera Ucraina de naziști”.

Acest tânăr nu este primul care declară că a fost păcălit cu privire la misiunea militară la care a fost obligat să participle. În cursul zilei de luni, Ministerul de Interne al Ucrainei a publicat pe pagina de Faebook mai multe înregistrări video în care soldații ruși capturați au povestit că nu li s-a spus că merg la război, ci au fost păcăliți de comandanții lor că vor face niște exerciții militare sau că vor păzi străzile Ucrainei.

Soldații ruși au acuzat armata rusă că s-a folosit de ei, aruncându-i pe front pe post de carne de tun, iar mai apoi i-a abandonat. Aceștia au recunoscut că sunt înfometați și că nu au mai primit apă, mâncare sau carburanți de la începutul invaziei asupra Ucrainei.

Urmărește dezvăluirile făcute de soldat în fața autorităților din Ucraina:

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro