Șoferul unei mașini care a luat foc pe A2 a murit. Traficul pe autostradă a fost blocat

de: Nechifor Ioana
05 08. 2019

Trafic blocat pe Autostrada Soarelului, după ce o mașină a luat foc. Potrivit primelor informații apărute, în urma celor întâmplate, șoferul autoturismului a murit. Oamenii legii fac cercetări pentru a se afla cu exactitate cauzele nefericitului eveniment.

Accident cu victimă pe Autostrada Soarelui

Săptămâna a început cu numeroase probleme pe Autostrada Soarelului! Traficul a fost restricționat, în această dimineață (5 august), pe Austrada Soarelui, sensul de mers spre litoral, în urma unor accidente rutiere care au avut loc. O mașină a luat foc, iar șoferul autoturismului respectiv a decedat, conform news.ro.

Pe sensul către litoralal autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 77, localitatea Dor Mărunt, un autoturism a luat foc”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma acestei situații, polițiștii au început cercetările pentru a afla motivul exact al producerii accidentului.

Circulația restricționată pe Autostrada Soarelui

O oră mai târziu au fost din nou probleme pe Autostrada Soarelului! De această dată, șapte autovehicule s-au ciocnit, pe sensul de mers spre litoral, însă din fericire nu au existat victime.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului de la kilometrul 37, traficul rutier pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, a fost deviat de la kilometrul 34(localitatea Fundulea) pe DN3A până la kilometrul 105(localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2, transmite news.ro.

De altfel, polițiștii fac precizări și îi anunță pe șoferii care vor să plece la mare că se circulă cu dificultate pe Autostrada Soarelului. Valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană.