Şoferul lovit mortal de tramvai era soţul vânzătoarei de la magazinul incendiat din Parlament. Bărbatul lucra la SPP

de: Andrei Simion
19 09. 2024

Noi informații uluitoare au fost dezvăluite în urma accidentului teribil de pe Şoseaua Progresul. Şoferul decedat, care a fost implicat într-un coliziune cu un tramvai și a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, este soțul femeii care a fost stropită cu benzină de un piroman în Parlament. Evenimentul a avut loc acum două zile.

După momentele înfiorătoare de acum două zile, când un bărbat a pătruns în Palatul Parlamentului, a stropit o femeie cu benzină și a incendiat magazinul de suveniruri din clădire, victima se confruntă acum cu o a doua dramă.

Şoferul lovit mortal de tramvai, soţul femeii stropite cu benzină în Parlament

Şoferul care a murit pe Şoseaua Progresul, după ce vehiculul său a fost lovit de un tramvai, este soțul femeii. Conform unor surse, bărbatul era angajat al SPP și se afla în timpul liber în acel moment.

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Progresului, în jurul orei 7:20. Vatmanul a fost testat pozitiv la droguri. Conform primelor investigații, şoferul a făcut o viraj la stânga și, în urma impactului, a fost prins între tramvai și un stâlp. Coliziunea a fost atât de violentă încât autoturismul s-a rupt în două, iar şoferul nu a mai putut fi salvat.

Traficul a fost blocat de poliție

Traficul în zona afectată a fost blocat de poliție timp de aproape 3 ore, în timpul cărora accesul a fost complet restricționat. În același timp, circulația a fost suspendată pentru 5 linii de tramvai care traversau Şoseaua Progresului, până când toate cercetările și investigațiile la fața locului au fost complet finalizate.