Șofer prins de radar cu 703 km/h. Ce a urmat este incredibil

Șofer prins de radar cu 703 km/h. Ce a urmat este incredibil

Tuturor ne place viteza și adrenalina și nu de puține ori ne-am dori să putem conduce un bolid și să simțim acel fior al vitezei, dar să o facem într-un loc sigur și nu pe autostrăzi, unde circulația este intensă și există riscul unei tragedii.

Șofer prins de radar cu 703 km/h

Indiferent că ne aflăm în România sau în orice alt colț de lume, pe autostrăzi există benzi de mare viteză dar și restricții, astfel că de multe ori teribiliștii care încearcă să zboare la viteze amețitoare riscă amenzi consistente. Astfel s-a întâmplat în Italia pe una din multele autostrăzi unde există limite de viteză, pe anumite porțiuni, de 70km/h. O tânără șoferiță, teribilistă, la volanul unui Ford Focus, a încercat să alerge pe porțiunea respectivă de autostradă, cu nu mai puțin de 703km/h.

Ce a urmat este incredibil dar adevărat

Viteza cu care a fost surprinsă de radar-ul poliției italiene a fost defapt o eroare a dispozitivulșui, care nu a fost corectată de Poliția Locală și din acest motiv femeia a contestat în cele din urmă amenda, având în vedere că Fordul Focus pe care-l conducea nu avea cum să ajungă la o asemenea viteză, doar dacă era un avion cu reacție, altfel nu. Povesteaa fost relatată de fostul consilier municipal Giovanni Strologo, purtătorul de cuvânt al comitetului pentru respectarea codului autostrăzii, căruia femeia i-a înmânat amenda primită și ia cerut ajutor pentru a clarifica situația aberantă, după ce a primit raportul absurd al poliției.

Șofer prins de radar cu 703 km/h. Ce a urmat este incredibil
Șofer prins de radar cu 703 km/h. Ce a urmat este incredibil

Eroarea este atribuită unei defecțiuni a camerei de viteză, dar o parte din responsabilitate este și a Poliției Locale, care nu a verificat datele din raport înainte de a le trimite femeii. Femeia a fost obligată să plătească o amendă în valoare de 850 de euro și a fost penalizată ți cu 10 puncte , fără să știe viteza reală cu care conducea. În publicarea informațiilor, pe contul său de Facebook, Strolog a sfătuit-o pe femeie să nu accepte anularea sancțiunii, ci să solicite despăgubiri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI