23 ian. 2022 | 08:51

Șocul pe care l-a trăit Roxana Ciuhulescu. Cum a fost înșelată concurenta de la Survivor chiar de ziua ei

Monden
Șocul pe care l-a trăit Roxana Ciuhulescu. Cum a fost înșelată concurenta de la Survivor chiar de ziua ei
Șocul pe care l-a trăit Roxana Ciuhulescu.

Șocul prin care a trecut Roxana Ciuhulescu, una dintre vedetele din echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2022. Deși pe plan profesional se știu multe despre activitatea acesteia, puțini știu însă că vedeta căsătorită, în prezent, cu Silviu Bulugioiu, a divorțat de primul soț din cauza altei femei, cu care primul soț ar fi înșelat-o chiar de ziua ei.

 Cum a fost înșelată Roxana Ciuhulescu chiar de ziua ei

Se întâmpla în anul 2017, pe când Roxana Ciuhulescu anunța că se desparte de Mihai Ivănescu, după ce acesta s-ar fi cuplat cu o femeie de origini japoneze. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit că, în 2016, chiar de ziua Roxanei, fostul soț ar fi trișat-o cu această femeie. Totul s-a aflat chiar la sscurt timp după nunta Roxanei cu actualul său partener.

Fostul soț al Roxanei Ciuhulescu, apariție în public alături de femeia cu care ar fi înșelat-o pe Faimoasă

Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a afișat alături de iubită la evenimentul de lansare al noului model Jeep Wrangler din 2018, potrivit click.ro. Afaceristul, patron al showroom-ului de autoturisme de lux, a fost prezent cu această ocazie, dar nu a venit singur, ci alături de femeia cu origini japoneze. Însă cei doi au păstrat însă aparențele, părând mai mult parteneri de afaceri decât iubiți.

„Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul.

După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, spunea pentru sursa citată o cunoștință a celor doi foşti soţi.

Roxana Ciuhulescu a trecut însă peste acest episod dureros din viața ei și a decis să iubească din nou. Ea l-a cunoscut pe actualul soț cu care are un fiu. Vedeta mai are o fiică din primul mariaj, pe Ana Cleopatra.

„E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”, spunea Silviu Bulugioiu înainte de nuntă.

Silviu Bulugioiu a fost preşedintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro