Șocul pe care l-a trăit Roxana Ciuhulescu. Cum a fost înșelată concurenta de la Survivor chiar de ziua ei

Șocul pe care l-a trăit Roxana Ciuhulescu. Cum a fost înșelată concurenta de la Survivor chiar de ziua ei
Șocul pe care l-a trăit Roxana Ciuhulescu.

Șocul prin care a trecut Roxana Ciuhulescu, una dintre vedetele din echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2022. Deși pe plan profesional se știu multe despre activitatea acesteia, puțini știu însă că vedeta căsătorită, în prezent, cu Silviu Bulugioiu, a divorțat de primul soț din cauza altei femei, cu care primul soț ar fi înșelat-o chiar de ziua ei.

 Cum a fost înșelată Roxana Ciuhulescu chiar de ziua ei

Se întâmpla în anul 2017, pe când Roxana Ciuhulescu anunța că se desparte de Mihai Ivănescu, după ce acesta s-ar fi cuplat cu o femeie de origini japoneze. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit că, în 2016, chiar de ziua Roxanei, fostul soț ar fi trișat-o cu această femeie. Totul s-a aflat chiar la sscurt timp după nunta Roxanei cu actualul său partener.

Fostul soț al Roxanei Ciuhulescu, apariție în public alături de femeia cu care ar fi înșelat-o pe Faimoasă

Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a afișat alături de iubită la evenimentul de lansare al noului model Jeep Wrangler din 2018, potrivit click.ro. Afaceristul, patron al showroom-ului de autoturisme de lux, a fost prezent cu această ocazie, dar nu a venit singur, ci alături de femeia cu origini japoneze. Însă cei doi au păstrat însă aparențele, părând mai mult parteneri de afaceri decât iubiți.

„Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul.

După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, spunea pentru sursa citată o cunoștință a celor doi foşti soţi.

Roxana Ciuhulescu a trecut însă peste acest episod dureros din viața ei și a decis să iubească din nou. Ea l-a cunoscut pe actualul soț cu care are un fiu. Vedeta mai are o fiică din primul mariaj, pe Ana Cleopatra.

„E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”, spunea Silviu Bulugioiu înainte de nuntă.

Silviu Bulugioiu a fost preşedintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI