Șocul pe care l-a trăit Adriana Bahmuțeanu la ambasada Americii. I-au blocat întâlnirea cu Carmen Harra

de: Iulia Statie
25 12. 2021

Adriana Bahmuțeanu își dorea să meargă în Miami de Crăciun. Aceasta trebuia să ajungă în America după ce fusese invitată chiar de Carmen Harra. Cele două au o legătură de prietenie de mai mult timp. Cu toate acestea, vedeta a trăit un adevărat șoc la ambasada Americii.

Ce a pățit Adriana Bahmuțeanu când a vrut să plece în Miami

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în Miami de către buna ei prietenă, Carmen Harra. Vedeta a mărturisit că își dorea să muncească, nu doar să se relaxeze de Crăciun. Ea spera să realizeze câteva materiale alături de celebra clarvăzătoare, mai ales pentru că aceasta este foarte apreciată în România.

Cu toate acestea, ea nu a primit viza din partea Ambasadei Statelor Unite, chiar dacă a plătit o taxă de aproximativ 800 de lei. Aceasta a aflat că viza se oferă doar în cazuri de urgență în această perioadă. Astfel, vedeta s-a văzut nevoită să rămână acasă de Crăciun.

„Anul ăsta, de Sărbători, trebuia să fiu la Miami, însă nu a fost să fie. M-a invitat Carmen Harra, care îmi este prietenă foarte bună. Nu era doar o vacanță, urma să realizez și câteva materiale în exclusivitate cu ea, pentru că știu cât este de populară în România.

Din păcate, cei de la Ambasada Statelor Unite nu au fost de acord cu asta și nu mi-au dat viză, cu toate că am plătit o taxă de vreo 800 de lei. Deși am mai fost în America, mi-au spus că în perioada asta nu dau decât în cazuri de urgență.

Iar eu nu sunt o urgență.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Cum petrece Adriana Bahmuțeanu sărbătorile: „Vreau să mă odihnesc”

Adriana Bahmuțeanu s-a decis să se odihnească de sărbători și să petreacă ziua de Crăciun într-un mod cât mai relaxat. Vedeta își dorește să citească și să rămână acasă, bucurându-se de câteva clipe de liniște, chiar dacă nu a mai ajuns în Miami pentru a se vedea cu îndrăgita Carmen Harra.

De Revelion lucrurile se schimbă. Cunoscuta brunetă o să fie gazda unui eveniment organizat în Capitală, unde o să participe mai mulți artiști cunoscuți. Aceasta o să îmbine distracția cu munca în noaptea dintre ani.

„De Crăciun o să stau acasă. O să facem o masă, să fie ceva mai relaxat. Nu vreau să fac prea multe pregătiri, pentru că și așa sunt foarte obosită. Vreau să mă odihnesc de sărbători. O să stau acasă și o să citesc.”, a mai zis Adriana Bahmuțeanu.