Șocant. Polițist de frontieră, găsit mort în casă într-o baltă de sânge. Ce a aflat bărbatul înainte să-și taie gâtul cu flexul

Polițist de frontieră, găsit mort în casă Sursă foto ilustrativă: Digi24

Pandemia de COVID-19 afectează grav sănătății pe plan psihic. Cel mai recent caz relevant este cel al unui polițist de frontieră din Berezeni, județul Vaslui, care a ales să-și pună capăt zilele după ce se vindecase de infecția cu noul coronavirus. În ciuda faptului că reușise să învingă boala, bărbatul de 43 de ani nu a putut depăși depresia care se instalase, astfel că a ales să-și ia viața într-un mod barbar.

Cum a fost găsit polițistul

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă cu privire la moartea polițistului de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni. Potrivit primelor cercetărilor, reprezentanţii IPJ Vaslui au confirmat că există dubii cu privire la moartea bărbatului, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere: ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” .

Cea care a anunțat teribila faptă a fost sora bărbatului, apelând la 112 pentru a transmite că fratele său s-a sinucis. Potrivit datelor transmise de anchetatori, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, se vindecase recent de coronavirus, însă în urma luptei pe care a avut-o cu boală a fost lovit de o depresie din care nu a mai putut ieși.

Bărbatul locuia în curte cu părinţii săi, iar în cursul zilei de luni urma să să vândă nişte animale împreună cu un apropiat. Pentru că nu mai răspundea la telefon, familia acestuia a intrat în casă peste el, iar ceea ce au găsit a depășit orice imaginație.

Polițistul zăcea într-o baltă de sânge în pat, având o plagă tăiată la nivelul gâtului. Pe podea, familia a găsit căzut un flex, care se afla încă în stare de funcţiune. La sosirea unei ambulanțe, cadrele medicale au constat decesul bărbatului, acesta având leziuni incompatibile cu viața, potrivit adevarul.ro.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI