Șocant ce au găsit anchetatorii în casa și în mașina lui Gheorghe Dincă. Le folosea în timp ce își abuza victimele

Autor: Andrei Simion - 15:59, 22 ian. 2020

În urmă cu o săptămână, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, alături de complicele său, Ștefan Risipițeanu. Numele lui Dincă e asociat în prezent de procurorii de caz cu opt infracțiuni, comise de bărbatul cu o minte criminală. Abuzurile acestuia asupra Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu s-au tradus și ca episoade de șoc, pentru anchetatori. Pe parcursul celor șase luni, de la apelul adolescentei de 15 ani la 112, au fost căutate probe care să-l incrimineze pe bărbatul de 66 de ani din Caracal.

Șocant ce au găsit anchetatorii în casa și în mașina lui Gheorghe Dincă

În rechizitoriul de la DIICOT, Gheorghe Dincă este descris, în mod neașteptat, ca fiind o persoană retrasă până la izolare. Despre cel care a recunoscut și vara trecută că le-a omorât cu multă brutalitate pe Alexandra și Luiza s-a mai aflat, în urma testărilor psihologice, că ar fi obsedat de propria persoană.

Șocant ce au găsit anchetatorii în casa și în mașina lui Gheorghe Dincă. Le folosea în timp ce își abuza victimele
Anchetatorii au făcut descoperiri șocante în locuința lui Dincă și în mașina criminalului

Mai exact, criminalul din Caracal le-a dovedit anchetatorilor că este principalul suspect al anchetei și când și-a împărtășit părerea generală despre femei. Le vedea pe acestea drept simple obiecte și a oferit detalii și despre faptul că nu îi inspirau vreun respect. De când soția lui părăsise România și se mutase în Italia, acesta avusese foarte multe relații cu alte femei.

Procurorii DIICOT au încercat în lunile de anchetă să afle adevărul despre ce li s-a întâmplat fetelor. În locuința fostului mecanic auto, supranumită și „casa ororilor”, au fost găsite mai multe dovezi. Prin acestea a fost punctat încă o dată și cât de obsedat era Dincă de propria persoană.

Ce folosea în timp ce își abuza victimele?

Anchetatorii au găsit pastile pentru potență, un plic cu o seringă goală, dar și o cremă contra durerilor reumatice și musculare. A fost vorba despre cinci plicuri din adjuvantul „Potent Plus”, folosit în cazul disfuncțiilor erectile. În portbagajul mașinii cu car le-a răpit pe Luiza și Alexandra, au fost descoperite și trei prezervative, potrivit spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI