Șoc total în familia lui Cristi Borcea. Toți au fost uimiți să îl vadă așa

Șoc total în familia lui Cristi Borcea. Toți au fost uimiți să îl vadă așa

Cristi Borcea s-a născut în Valea Boului, Gorj, și-a făcut averea cu ajutorul unor afaceri cu gaz lichefiat, apoi a început ”grosul” cu situații neprevăzute, probabil, dar sigur ilegale, urmând escapadele, scandalurile amoroase, culminate de condamnarea la închisoare, cea mai recentă făcându-l să vadă în fața ochilor doar o femeie, Valentina Pelinel. Cei 9 copii sunt bine, fostele neveste își duc viața una în România, alta în America, iar acum și părinții fostului acționar de la Dinamo sunt în afara oricărui pericol, în special tatăl acestuia, care a mai primit câteva zile.

Tatăl lui Cristi Borcea a fost la un pas de moarte anul trecut. Cum se simte acum

O calitate ce poate fi recunoscută de toată lumea este că Borcea își iubește și se îngrijește de copiii lui. Deși a fost absent în mare parte din copilăria lor, încercând să-și spele păcatele acum cu gemenii pe care îi are cu Pelinel, din punct de vedere financiar, copiilor nu le-a lipsit niciodată nimic. Același lucru se poate spune și despre părinții lui. Stere și Elena Borcea au fost în permanență ajutați de fiul lor, pe care îl iubesc nespus.

Legătura dintre ei este atât de puternică încât, atunci când Borcea a fost încarcerat, în 2014, starea de sănătate a tatălui său a început să se degradeze. În 2018, acesta căzuse la pat și avea nevoie de soție pentru a se muta de pe o parte pe alta.

Bărbatul are o mulțime de afecțiuni: boală gravă a inimii (3 stenturi montate), artrită în formă gravă, 2 operații de hernie de disc și probleme cu colonul.

„Nu e vindecat, dar se luptă să fie bine”

„Cristi a angajat cei mai buni fizioterapeuți pentru tatăl său și a căutat cele mai bune medicamente din lumea asta. Nici nu a conceput ca tatăl lui să moară la doar 75 de ani. Și iată că a reușit să îl pună pe picioare. Domnul Stere se ocupă acum de unul dintre ștrandurile băiatului său. Desigur, nu e vindecat, dar se luptă să fie bine, să poate să fie cât mai aproape de nepoții săi”, au declarat surse din anturajul familiei Borcea, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI