Șoc! Oana Zăvoranu îi ia apărarea lui Pepe. A spus adevărul despre fostul ei soț

Șoc! Oana Zăvoranu îi ia apărarea lui Pepe. A spus adevărul despre fostul ei soț
Oana Zăvoranu îi ia apărarea lui Pepe. Ce a dezvăluit bruneta despre el?

Declarațiile șoc ale Oanei Zăvoranu au făcut valuri în presa de scandal. Querida îi ia apărarea lui Pepe, după ce ani la rând a afirmat că artistul a bătut-o și i-a încetinit cariera în filme/telenovele din cauza geloziei sale exacerbate. Ce spune acum bruneta despre fostul soț?

Oana Zăvoranu șochează! Actrița îi ia apărarea lui Pepe și spune adevărul despre el

În contextul scandalului divorțului dintre Pepe și Raluca intervine Oana Zăvoranu cu declarații surprinzătoare. Vedeta a detaliat nu de puține ori la televizor scenele agresive la care a fost supusă de fostul soț. Acum, fanii artistului au luat la cunoștință un episod violent petrecut și între solist și Raluca Pastramă. Surpriza a fost că după cele ce s-ar fi petrecut femeia a retras cererea pentru ordinul de restricție împotriva bărbatului. În această situație parcă trasă la indigo nu avea cum să nu intervină și bruneta, care a trecut prin același lucru.

Ce declara Oaza în urmă cu câțiva ani despre violențele din partea fostului soț?

”M-a strâns de gât de nu mai puteam să respir. Și i-am spus: ”Dă-mi drumul că-mi lași semne, și ești beat, și ești dement și lasă-mă!”…Și mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul! Și după ai a dat doi pumni în ușa de la șifonier…”, a spus fosta soție a lui Pepe.

Totul se petrecea din cauza geloziei mult prea mari a solistului, care o aștepta noaptea târziu de la filmările pentru „Numai iubirea” pentru a o mustra. Ceea ce nu i-ar fi convenit în ruptul capului lui Pepe au fost scenele tandre ale Queridei alături de Papi, artistul care îl interpreta pe amorezul ei în telenovelă. Oana și-a modificat acum discursul și neagă pornirile violente afirmate cu ani în urmă. Actrița din Sacrificiul susține acum că nu a fost niciodată agresată fizic de Pepe, ci doar verbal.

„Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei”

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor. Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”
Oana Zăvoranu

Urmăriți Playtech.ro și pe