Șoc la Antena 3! O emisiune a fost scoasă de pe post în timpul emisiei. Ce se întâmplă

Șoc la Antena 3! O emisiune a fost scoasă de pe post în timpul emisiei. Ce se întâmplă
Soc la Antena 3 O emisiune a fost scoasa de pe post in timpul emisiei. Ce se intampla

Veste incredibilă la Antena 3. O emsiune de la celebrul post de televiziune din România a fost scoasă de pe post, chiar în timpul rulării emisiei. Unul dintre invitații aflați în platou a avut o reacție neobișnuită, care i-a șocat pe telespectatori. Emisiunea a fost întreruptă în timp ce se desfășura pe micile ecrane.

Ce emisiune de la Antena 3 a fost scoasă de pe post, în timp ce rula pe TV

Situație șocantă la Antena 3, în seara zilei de vineri, 28 ianuarie. Emisiunea „Show Blitz”, prezentată de Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă, show ce rulează în fiecare vineri, de la ora 23:00, s-a oprit, fără explicații. Una dintre prezentatoarele emisiunii a declarat că emisiunea nu se va mai transmite, fără să ofere prea multe amănunte.

Cei doi invitați prezenți în cadrul emisiunii au rămas debusolați și șocați de decizia luată de către șefii de la Antena 3. Cea care a dat vestea telespectatorilor a fost chiar gazda emisiunii, Ana Maria Bujor. Jurnalista nu s-a prezentat fizic în platou, ci prin Skype, motivând că starea actuală de sănătate nu îi permite să părăsească domiciliul.

 „Aceasta a fost ultima ediţie a emisiunii noastre. Vă spun adio! A fost o onoare să lucrez cu Georgiana şi cu toţi invitaţii. Vă mulţumesc tuturor!”, a fost mesajul șocant pe care una dintre prezentatoarele emisiunii Show Blitz l-a făcut public, chiar în timpul emisiunii sale.

Reacția invitaților Monica Tatoiu și Sorin Ovidiu Bălan, când au auzit că se închide emisiunea

Monica Tatoiu a rămas surprinsă la auzul acestor cuvinte, precum și celălalt invitat de la Show Blitz, Sorin Ovidiu Bălan. Celebrul jurnalist de investigații nu a fost prezent în platou, ci a intrat în legătură telefonică prin Skype.

„Ce-a fost asta? Cum adică adio?”, a întrebat, șocată, Monica Tatoiu.

Ne-aţi chemat la parastas şi nu ne-aţi spus”, a fost remarca umoristică a lui Sorin Ovidiu Bălan, în cadrul emisiunii Show Blitz.

Potrivit celor de la retetesivedete.ro, Georgiana Murgilă, una dintre moderatoarele emisiunii, ar fi încetat colaborarea cu postul de televiziune Antena 3, iar Ana Maria Bujor ar fi refuzat să continue singură emisiunea. Nu se știe, momentan, dacă show-ul va reveni pe micile ecrane sau va fi înlocuit cu alt format.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI