Soacra lui Ianis Hagi, apariție de senzație la nuntă. Liliana Tănase a atras privirile ca un magnet FOTO

de: Andrei Simion
14 07. 2024

Ianis Hagi și Elena Tănase fac nuntă mare azi, 14 iulie 2024. Cei doi îşi vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu printr-o ceremonie religioasă, urmată de petrecerea la Palatul Știrbey de lângă Capitală. De la evenimentul special nu lipsesc părinții mirilor și prietenii apropiați. De altfel, soacra lui Ianis Hagi a atras multe priviri cu ținuta aleasă la nunta fiicei sale.

Soacra lui Ianis Hagi arată minunat

Liliana și Constantin Tănase participă, duminică, la nunta fiicei lor, Elena, cu Ianis Hagi. Primele imagini de la ceremonie îi arată pe socrii fotbalistului în stradă, în timp ce joacă o horă. Dacă tatăl miresei ține în mână steagul tradițional al aromânilor, mama tinerei face furori cu rochia roz cu volane în jurul decolteului (vezi GALERIA FOTO).

Cine sunt Liliana și Constantin Tănase

Elena Tănase s-a născut în Constanța și provine dintr-o familie de aromâni înstăriți. Tatăl ei, Constantin Tănase, este un afacerist bine cunoscut în comunitatea locală, implicat în domenii precum construcțiile și agricultura. Mama Elenei Tănase, Liliana, este, de asemenea, implicată în afacerile familiei. Cuplul deține și administrează o serie de societăți economice.

Una dintre principalele afaceri ale familiei Tănase este TănasePalavoti Group SRL, cu sediul în satul Peștera din județul Constanța (localitatea natală a lui Constantin Tănase). Înființată în anul 2016, compania vizează cultivarea cerealelor și a legumelor. În 2023, firma lor a raportat o cifră de afaceri de peste trei milioane de lei și un profit de peste 760.000 de lei, având doar șase angajați.

Un alt business este Four Generations Cooperativă Agricolă, fondat în 2021, care își desfășoară activitatea tot în satul Peștera. Afacerea este despre comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. Anul trecut, societatea a raportat o cifră de afaceri de 28.000 de lei și un profit de 8.904 lei.