Soacra lui Adi Mutu nu îşi arată vârsta. Cum a fost surprinsă Mariana Bachici la mall. Rochia scurtă a atras toate privirile FOTO EXCLUSIV

de: Manolică Anca
29 06. 2023

Adrian Mutu se poate considera un bărbat norocos din toate punctele de vedere, dar mai ales atunci când vine vorba despre viața personală, pentru că are o familie minunată. Dacă despre frumusețea soției s-a scris de multe ori până acum, ei bine nici soacra antrenorului de la Rapid nu se lasă mai prejos. Cum a fost surprinsă Mariana Bachici recent, de către fotoreporterii Playtech Știri.

Soacra lui Adi Mutu, o prezență de invidiat

Adrian Mutu se află la cel de-al treilea mariaj și pare că și-a găsit liniștea în brațele superbei Sandra Bachici. De mai bine de opt ani de zile, fostul internațional trăiește o frumoasă poveste de iubire cu aceasta, care i-a dăruit cel de-al patrulea copil, pe Tiago.

Partenera antrenorului de la Rapid București este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase soții ai oamenilor din fotbal. Dar nici mama fotomodelului nu se lasă mai prejos.

În vârstă de 52 de ani, Mariana Bachici are o siluetă demnă de invidiat, pe care multe femei aflate la prima tinerețe și-ar dori să o posede. Recent, ea a fost surprinsă de fotoreporterii de teren ai Playtech Știri, în timpul unei sesiuni de cumpărături.

Cum a fost surprinsă de paparazzi

În Galeria Foto a articolului, poți vedea o serie de imagini cu soacra ”Briliantului”. Îmbrăcată cu o rochie alb-negru, care îi vedea deasupra genunchilor, la care a asortat o poșetă de umăr neagră, soacra lui Adi Mutu a atras privirile tuturor celor din jur.

Reperată în trafic în maşina de serviciu a lui Adi Mutu, aceasta a fost văzută mergând către mall Băneasa, de unde a făcut mici cumpărături dintr-un cunoscut magazin de haine. După ce a părăsit centrul comercial, Mariana Bachici s-a urcat în bolid și a plecat către locuința sa din Pipera.

Citește și: Adrian Mutu, în culmea fericirii. Imaginile cu familia pe care toți le așteptau, detaliul incredibil care s-a văzut: „Felicitări”

Atrage privirile tuturor celor din jur

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, soacra fostului internațional a dat răspunsul la o întrebare pe care și-o pun mulți: cum reușește să se mențină în formă la cei 52 de ani ai săi?

„Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvânt, familia!”, a spus aceasta, pentru click.ro.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica lui Adrian Mutu. La 17 ani, Adriana este leită mama ei, imagini de colecție