Cu câți bani s-a îmbogățit Smiley în ultimii 5 ani. Iubitul Ginei Pistol a luat o decizie ciudată în firma lui

Cu câți bani s-a îmbogățit Smiley în ultimii 5 ani. Iubitul Ginei Pistol a luat o decizie ciudată în firma lui
Cu câți bani s-a îmbogățit Smiley în ultimii 5 ani. Iubitul Ginei Pistol a luat o decizie ciudată în firma lui

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului. Deși iubitul Ginei Pistol a fost nevoit să își restrângă activitatea de la studio din cauza pandemiei, el rămâne cel mai bogat artist de la noi din țară.

Smiley s-a îmbogățit în ultimii 5 ani, câți bani a luat

Smiley s-a văzut nevoit să concedieze jumătate din angajații de la studioul HaHaHa Production, asta deși în ultimii ani a produs sume imense.

Cu toate acestea, el rămâne cel mai bogat artist din România. Hahaha Production a încheiat o perioadă de cinci ani în care a ajuns la nivelul unei companii medii spre mari în România.

Prin intermediul firmei lui, Smiley a reușit să ruleze aproximativ 42,6 milioane de lei. Profitul net a însemnat 2,76 de milioane de lei, adică peste jumătate de milion de euro.

Potrivit ultimelor date, Smiley avea anul trecut datorii de 887.000 de lei și bani de recuperat în valoare de 1,57 milioane de lei.

Smiley a concediat jumătate din angajații HaHaHa Production

În pandemie, firma lui Smiley a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 8,6 milioane de lei, mai puțin cu 2,3 milioane decât anul precedent. Și profitul a scăzut de 1,05 milioane la 171.000.

Tocmai de aceea, cântărețul a tăiat din cheltuieli și a concediat jumătate din angajați. În 2020, el mai avea 12 angajați, în timp ce în 2019 avea 20 de angajați iar în 2018. 24 de angajați.

Fratele lui Smiley este manager general la HaHaha Production, care este și el pasionat de muzică.

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult.(…)

O măsura foarte importantă pe care am luat-o a fost urmărirea atentă a cashflow-ului firmei. Desfășurarea activității în acest domeniu este îngreunată de practica folosirii creditului la furnizor. Astfel, creanțele noastre au ajuns la 341% din cât erau acum 3 ani. Este din ce în ce mai greu să recuperam sumele datorate și foarte mulți clienți întârzie plățile.

Pentru a ne păstra imaginea în piață, noi plătim întotdeauna la timp, dar acest lucru devine din ce în ce mai dificil. Am reușit totuși să rămânem bine organizați din punct de vedere al lichidității cu active curente de 2 ori mai mari decât datoriile curente”, a povestit fratele lui Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI