Smiley, imagini de senzaţie alături de fiica sa şi Gina Pistol. Cei trei au parte de o vacanţă de lux. Foto de neratat

de: Andrei Simion
05 01. 2023

Multe vedete din România au început anul 2023 distrându-se în vacanțe organizate peste hotare. Smiley, Alex Velea, Speak și partenerele lor sunt doar câteva dintre cuplurile care au ales să se relaxeze, după sărbătorile de iarnă, în străinătate. Smiley, imagini de senzaţie alături de fiica sa şi Gina Pistol. Cei trei se distrează de minune împreună!

Smiley, imagini de senzaţie alături de fiica sa şi Gina Pistol

Anul 2023 a început într-o notă pozitivă pentru multe nume din lumea showbiz-ului românesc. Smiley, Alex Velea și Speak sunt câteva dintre vedetele care și-au luat partenerele și au plecat să se distreze în locuri exotice. Din întâmplare, toți s-au întâlnit pe Aeroportul Otopeni, fanii trăgând concluzia că își vor petrece vacanța împreună.

Nu așa au stat lucrurile, de fapt. Cântăreții au anunțat că fiecare pleacă în cuplu sau alături de copii în locații exotice diferite. Smiley a decis să meargă în concediu împreună cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine. Alex Velea și Antonia nu au plecat fără copii, de asemenea. Doar Speak și Ștefania au hotărât să petreacă timpul în cuplu.

Plecarea a fost una memorabilă, stârnind admirația multor utilizatori online. Internauții au rămas fascinați de Smiley și Gina Pistol, care au avut curajul de a o lua și pe cea mică în vacanță. Nu este prima dată când cei trei petrec zilele de relaxare împreună, însă. Partenerul prezentatoarei emisiunii „Chefi la Cuțite” a publicat imagini de senzație alături de familia lui.

„Ne uităm unul la altul și, la un moment dat, zâmbește”

Smiley și-a filmat iubita, recent, în timp ce își făcea bagajul pentru mult așteptatul concediu. În imaginile publicate de către artist pe rețelele sociale a apărut și micuța Josephine, pe care părinții au pregătită pentru o nouă aventură. Nu știm exact destinația aleasă de cuplu. Cert este că vacanța lor pare a fi una de vis.

Smiley își venerează fiica, așa cum se poate desprinde cu ușurință și din imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol. Cântărețul a adorat-o încă din prima secundă în care a ținut-o în brațe. Este foarte protectiv cu Josephine, așa cum este, de altfel, și Gina Pistol.

„Când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva, era ceva care îmi lipsea. Doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. (…)

Citește și: Ce a pățit Gina Pistol chiar de sărbători. Iubita lui Smiley este șocată: ‘Îmi explică cineva?’

Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care, pentru mine, este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”, povestea, emoționat, Smiley, anul trecut.