Situație șocantă la Survivor. Un concurent s-a prăbușit la pământ după proba de imunitate

Situație șocantă la Survivor. Un concurent s-a prăbușit la pământ după proba de imunitate
Situație șocantă la Survivor. Un concurent s-a prăbușit la pământ după proba de imunitate

Războinicii și Faimoșii se luptă în primul joc pentru imunitate de săptămâna aceasta. Concurenții Survivor dau tot ce au mai bun pe un traseu extrem de greu, în care se luptă pentru provizii, dar și pentru imunitate.

Situație șocantă la Survivor. Un concurent s-a prăbușit la pământ

În timp ce disputele și strategiile continuă în tabăra Faimoșilor, în cea a Războinicilor se petrece un eveniment șocant. Concurenții din ambele echipe au fost nevoite să parcurgă un traseu plin de noroi.

Concurenții sunt nevoiți să meargă prin noroiul care le intră în ochi și în gură, după care trebuie să potrivească forme geometrice pe o amsă cu lăcașuri speciale.

După ce a participat și el la probă, Marius  s-a prăbușit la pământ, plin de nămol. Războinicul a terminat proba și apoi a picat ca secerat din picioare, în timp ce își închidea ochii.

Cel mai probabil a fost doar copleșit și obosit după ce a dat tot ce a putut ca să obțină puncte pentru echipa Războinicilor.

Andrei Dascălu, favoritul publicului

Cu o zi în urmă, Andrei Dascălu a ieșit favoritul publicului, detronându-l pe Albert Oprea, care a fost și el surprins de votul celor de acasă.

„Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit. Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin.

Mulțumesc constănțenilor mei care sunt alături de mine. Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție. Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat.

Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult. Recunosc că am avut o săptămână proastă, dar cu această săptămână că am ieșit pe locul 1 mă motivează foarte tare și cu siguranță voi dovedi și mai mult pe traseu. Sunt în șoc, nu mă așteptam.
Îmi cer scuze că mă repet. Le mulțumesc din suflet oamenilor și sper să fie alături de mine în continuare și tot ce voi face aici va fi dedicat lor, pentru că mi-au demonstrat că sunt alături de mine și merită chestia asta. Voi da tot ce am mai bun și sper să-i fac mândri”, a spus Andrei Dascălu.

Echipa Războinicilor a rămas fără Adelina Damian

Adelina Damian a fost eliminată din competiția Survivor. Ea a ajuns înapoi în România, fiind întâmpinată de familie și prieteni. Cu ochii în lacrimi, fosta Războinică și-a îmbrățișat apropiații și a spus că se bucură să fie din nou acasă.

Recent, ea a postat o fotografie în care se vede că este mușcată de țânțări pe picioare, de sus până jos. A fost însă o problemă minoră cu care s-a confruntat în Republica Dominicană, având în vedere celelalte condiții pe care le-a suportat.

„Pișcată toată de țânțari, dar cu cel mai zâmbet de fericire ever pe față.. așa ies din această experiență numită Survivor Romania. Am înțeles acum, mai mult ca niciodată, că totul se întâmplă pentru binele meu suprem! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, voturi, gânduri bune sau mai puțin bune, viața e cu de toate și vreau să mă bucur de ea din plin!”, le-a transmis Adelina fanilor ei. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI