14 dec. 2019 | 09:25

Situație jenantă pentru Cătălin Măruță. Cum a fost nevoit să apară în emisiunea de la PRO TV FOTO

Monden
Situație jenantă pentru Cătălin Măruță. Cum a fost nevoit să apară în emisiunea de la PRO TV FOTO
Cum arăta, de fapt, Cătălin Măruță, înainte să devină celebru. Îl mai recunoști? FOTO

Cătălin Măruță își prezintă emisiunea la PRO TV de 12 ani, așa că publicul l-a văzut în multe ipostaze. De această dată, vedeta TV a fost nevoită să apară așa pe sticlă.

Situație jenantă pentru Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a fost prezentă, alături de prietenii săi, joi seară, la cea de-a 19-a ediție a Festivalul Brazilor de Crăciun, la Stejarii Country Club. Peste 250 de personaje din mediul de afaceri, artă, media și cultură au fost alături de cauza micuților vulnerabili, licitând brazi special concepuți pentru ca toți copiii să poată rămâne în școală. Momentele artistice au fost susținute pro-bono de Light Quartet și The Mono Jacks. Mai bine de 700.000 de euro s-au strâns la eveniment, iar pentru cel mai licitat obiect s-a plătit suma de 180.000 de euro.

„Designeri generoși au creat pro-bono 30 de brazi și s-au colectat fonduri în valoare totală de 700.400 euro, dintre care 180.000 de euro obținuți de bradul-poveste al lui Omid Ghannadi”, se arată într-un comunicat al organizației ”Salvați Copiii”.

”Pariul e pariu”

Bradul care a valorat 180.000 de euro a fost cel al emisiunii ”La Măruță”, pentru care s-a pus și pariu. Prezentatorul TV a promis publicului că dacă la Festivalul Brazilor de Crăciun va obține recordul, va veni în emisiune, alături de Omid, parte a echipei ”Visuri la cheie”, și Neamțu, în pantaloni scurți. Zis și făcut!

„Pariul e pariu! Eu, Omid si Neamtu am promis că venim în emisiune în pantaloni scurți dacă la Festivalul Brazilor de Crăciun obtinem recordul pentru bradul emisiunii. Iată, brandul s-a vândut cu 180.000 de euro, iar noi ne-am ținut de cuvânt. În total, s-au strâns 685,000 euro la acest eveniment.

Situație jenantă pentru Cătălin Măruță. Cum a fost nevoit să apară în emisiunea de la PRO TV FOTO

Cătălin Măruță și Neamțu

O veste minunată pentru copiii care au nevoie de protecție socială și sunt pot fi ajutați prin programele Salvați Copiii. Un mare LIKE pentru toți cei care au contribuit la această minunată strângere de fonduri, atât cei care au creat brazi, cât și cei care au donat. Împreună facem Crăciunul fericit pentru cei care merită asta!”, a scris Măruță pe Instagram.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro