Sinucidere șocantă. O femeie s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara, la scurt timp după aflarea unei vești teribile

Sinucidere șocantă. O femeie s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara, la scurt timp după aflarea unei vești teribile
Sinucidere șocantă. O femeie s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara, înainte să primească rezultatele testului pentru COVID-19 Sursă poză: observatordetimis.ro

Tragedie fără margini în această dimineață, după ce o pacientă a Spitalului Județean Timișoara s-a aruncat de la etajul 6, înainte să primească rezultatele testului pentru COVID-19. Cadrele medicale sunt șocate de gestul necugetat al femeii.

Femeia era suspectă de COVID-19

Potrivit primelor informații, femeia în vârstă de 46 de ani, originară din localitatea timișoreană Lovrin, se afla singură în salon și aștepta din moment în moment să sosească rezultatul testului pentru COVID-19. De asemenea, sursele locale au dezvăluit că pacienta fusese diagnosticată de curând cu cancer și era programată pentru o intervenție de extirpare a unei tumori.

Sursă poză: pressalert.ro

Este vorba despre o femeie care are o tumoră cerebrală mare. A fost internată acum două zile cu febră. A fost testată de COVID-19. Medicii de gardă de acolo au încercat să o liniștească, era agitată. Fiind și suferința, a recurs la acest gest”, a declarat doctorul Gheorghe Nodiți, director medical al Spitalului Județean Timișoara, conform tion.ro.

Tragicul accident a avut loc în jurul orei 7:45, iar decesul a fost confirmat la ora 8:07. Femeia a fost internată în spital miercuri, fiind suspectă de COVID-19, motiv pentru care se afla singură în salon.
În acest moment, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs tragedia, potrivit pressalert.ro.

Pericol de explozie după ce o mașină a luat foc într-o benzinărie

În ultimele zile, Timișoara este pândită de pericole la orice pas. Înainte de sinuciderea cumplită de la Spitalul Județean, o explozie puternică urma să aibă loc, dacă pompierii lugojeni nu acționau rapid. În cursul zilei de ieri, o mașină aflată într-o benzinărie a fost curpinsă de flăcări. La fața locului au intervenit imediat mai multe autospeciale de stingere a focului, reușind să evite o tragedie.

Sursă poză: pressalert.ro

Astăzi, la ora 14:57 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o autocamionetă care se afla într-o stație de alimentare cu combustibil, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere și 12 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj, de asemenea fiind alertat și un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Buziaș.

La sosirea primului echipaj la locul intervenție, incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu pericol de propagare la pompa de combustibil a stației de alimentare. Pompierii au acționat de urgență pentru limitarea incendiului și protejarea pompei de combustibil pentru a evita producerea unei explozii.

De asemenea, personalul stației de alimentare cu combustibil a acționat pentru limitarea incendiului, până la sosirea echipajelor de pompieri, folosind șapte stingătoare”, a transmis ISU Timiș.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI