Singurul oraș din România inclus în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Votează-l și tu aici

Singurul oraș din România inclus în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Votează-l și tu aici
Singurul oras din Romania inclus in topul celor mai frumoase piete de Craciun din Europa

Descoperiți cele mai bune piețe de Crăciun din Europa și votați-vă preferatul. Este important de știu faptul că puteți o dată la 24 de ore (pe baza adresei dvs. IP) pentru a plasa târgul de Crăciun favorit în fruntea clasamentului. Care sunt localitățile care se bat pentru primul loc în topul turiștilor și nu numai.

Orașul din România inclus în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

Luna decembrie este, cu siguranță, perioada magică a anului, iar sărbătorile de iarnă ne bat la ușă. Atunci când eziți între mai multe târguri de Crăciun, poți descoperi cele mai frumoase 100 de piețe de Crăciun din Europa cu doar un singur click.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, tot ce trebuie să faceți este să vizitați cele mai însorite destinații de sărbători, cei mai frumoși brazi de Crăciun și cele mai spectaculoase luminițe festive din Europa.

În aceste piețe fabuloase puteți găsi inspirație și aduce un strop de magie sărbătorilor voastre de iarnă, vizitând cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

Potrivit celor de la European Best Destinations, România concurează cu unul dintre cele mai populare orașe din țara noastră la titlul de cea mai frumoasă piață de Crăciun din Europa.

Este vorba despre localitatea Craiova, al cărui târg de Crăciun concurează cu numele grele precum Praga, Manchester, Madeira, Edinburgh, Viena, Budapesta, Brugges sau Moscova. Votează-ți orașul preferat aici, pentru o experiență de neuitat.

Cât costă să închiriezi căsuțele din Bucharest Christmas Market

Târgul de Crăciun din București scoate, an de an, românii din case. Pasionații de sărbători vin să bea un vin fiert, să mănânce bucate tradiționale românești, să admire decorațiunile și să se bucure de atmosfera de Crăciun, ascultând colinde și concerte susținute de cei mai apreciați artiști români.

Primăria Municipiului București a dat startul sărbătorilor în Piața Universității, în data de 26 noiembrie, atunci când au fost aprinse luminițele din oraș.

De asemenea, au fost montate diverse elemente decorative pe arterele principale și pe cele centrale, precum bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, în rondul de la Piaţa Presei şi în rondul Beijing.

Faimosul Târg de Crăciun Bucharest Christmas Market poate fi vizitat în Piața Universității, timp de o lună de zile, din 26 noiembrie până pe 26 decembrie, între orele 12 – 22 în timpul săptămânii și în intervalul orar 10 – 22 sămbăta și duminica.

Pentru românii curioși să afle cât costă închirierea unei căsuțe de la Târgul de Crăciun din București, unde oamenii-și pot vinde decorațiunile și obiectele lucrate manual, o asemenea căsuță poate fi ocupată pentru suma de 4000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI