Singurele alimente pe care le mănâncă Anca Țurcașiu. Ce a eliminat definitiv din meniul zilnic

Singurele alimente pe care le mănâncă Anca Țurcașiu. Ce a eliminat definitiv din meniul zilnic
Vedeta arata senzational

Anca Țurcașiu arată fantastic la 51 de ani. Vedeta a avut întotdeauna o siluetă perfectă și și-a păstrat greutatea timp de foarte mulți ani.

Anca Țurcașiu, mai fericită ca niciodată

Ea a trecut printr-un divorț dureros, dar a reușit să treacă peste și să obțină un echilibru în viața ei. Vedeta spune că a avut cea mai frumoasă vară, cu multe proiecte și spectacole.

Chiar dacă și-a fracturat rotula și a fost nevoie să poarte cârjă și orteză în spectacole, Anca Țurcașiu a reușit să vadă partea frumoasă a verii ce tocmai a trecut.

Vedeta se declară fericită și împlinită. În plus, spune ea, a trecut peste divorț cu bine, învățând să ierte și să meargă mai departe.

„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a spus Anca Țurcașiu pentru click.ro.

Vedeta a vorbit despre stilul ei de viață și despre cum se menține atât de bine în formă. Pentru început, Anca Țurcașiu vorbește despre cât de important este sportul, somnul, dar și alimentația.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus ea.

Ce dietă strictă are

Vedeta consumă doar pește, fructe de mare și legume. A eliminat complet carbohidrații, carnea, ouăle și lactatele din alimentația ei.

„Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a spus actrița.

Vedeta spune că nu are niciun complex. I-ar fi plăcut să aibă părul drept, dar a învățat să și-l coafeze singură.

„Complexe nu am avut niciodată! Sunt un om  normal, un om sincer, sunt un om poate mai normal decât ar trebui, mai firesc, mai adevărat, care s-a născut să ofere bucurie și iubire și cam atât.

Nu am niciun complex. Sunt un om fericit pe pământ care ia fiecare zi  de la Dumnezeu cu bucurie ca să trăiască și să facă oamenii fericiți”, a continuat Anca Țurcașiu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI