Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare

Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare
Simona Halep și Toni Iuruc, parteneri în imobiliare

Proaspătul cuplu, Simona Halep și Toni Iuruc, au lăsat de-o parte petrecerile. Cei doi s-au apucat de treabă. De ceva vreme în sectorul 2 al Capitalei au început o nouă investiție imobiliară. Construcția, aflată pe Calea Floreasca, este aproape de finalizare. Toni Iuruc, conform Playsport, a fost cel care s-a ocupat de bunul mers la șantierului.

Simona Halep și Toni Iuruc, parteneri în imobiliare

Deja parteneri în viața de zi cu zi, acum Simona Halep și Toni Iuruc se pare că sunt parteneri și în afacerile imobiliare. Este cunoscut faptul că amândoi au investiții importante în acest domeniu, astfel că noua investiție din Calea Floreasca a venit ca ceva normal.

Conform PlaySport, construcția din secoturl 2 din Capitală, de pe Calea Floreasca, mai are puțin până la finalizare. Reporterii publicației amintite l-au surprins în aceste zile pe mai experimentatul Toni Iuruc făcând vizite dese pe șantierul din Floreasca.

Toni Iuruc nu este la prima sa supervizare a unei asemenea investiții. Înainte de a se căsători, Simona Halep și Toni Iuruc au investit în renovarea unei vile din centrul Bucureștiului, dar și în construcția unei alte asemenea locații pe Lacul Sangov. În cele două situații supervizarea i-a fost atribuită tot lui Toni Iuruc.

Cei doi își doresc o familie, dar nu prea curând

Deși momentul căsătoriei a fost ținut ascuns ceva timp, în cele din urmă Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă pasul în acest an. Atât Simona, cât și Toni, își doresc să aibă o familie mare și frumoasă, numai că planurile încă stau pe loc.

De altfel Simona Halep declara că își dorește un copil, dar numai după ce va reuși să câștige un nou turneu de Mare Șlem. Așa că, în timp ce Toni Iuruc supervizează șantierele, Simona Halep se pregătește fizic și mental pentru un nou turneu important.

„Acest an nu a început bine, dar s-a încheiat într-un mod pozitiv și sunt încântată pentru ceea ce mă așteaptă.

Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. ”, spunea Halep, în urmă cu câteva săptămâni.

Când se va întâmpla acest lucru, deocamdată nu se știe, nici cei doi nu știu. Ccert este că din punct de vedere al afacerilor le merge bine. Rămâne să vedem care va fi următoarea afacere imobiliară demarată de Simona și Toni Iuruc, și să așteptăm următorul turneu la care Simona să reușească ceea ce și-a propus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI