Simona Halep și Toni Iuruc nu s-au căsătorit. Tatăl ei rupe tăcerea. Care e adevărul, de fapt

Simona Halep și Toni Iuruc nu s-au căsătorit. Tatăl ei rupe tăcerea. Care e adevărul, de fapt
De ce nu s-au casatorit, de fapt, Simona Halep si Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc nu s-au căsătorit, de fapt, vineri, 23 iulie. Tatăl celebrei sportive a explicat care a fost motivul principal al petrecerii fastuoase care a avut loc la vila din Izvorani a fiicei sale. Totul este clar acum.

De ce nu s-au căsătorit, de fapt, Simona Halep și Toni Iuruc

După ce în presă au apărut informații potrivit cărora Simona Halep și Toni Iuruc s-ar fi căsătorit în mare secret vineri, 23 iulie, la vila acestora din Izvorani, Stere Halep a dezmințit aceste zvonuri, spunând adevărul despre petrecerea grandioasă la care a luat parte weekendul trecut.

Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc au sărbătorit logodna de pe 10 iunie, păstrând o tradiție veche machedonească. Toată lumea a crezut că fostul lider mondial al tenisului românesc și iubitul ei au făcut cununia civilă în mare secret, dar adevărul este cu totul altul.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat Stere Halep, tatăl tenismenei, în exclusivitate pentru click.ro.

Cum au petrecut mesenii la petrecerea de logodnă a Simonei Halep

Mesenii s-au răsfățat cu cele mai alese bucate, cu băuturi scumpe și muzică de calitate, petrecând până târziu în noapte.

Petrecerea a început la ora 19.30, atunci când Simona Halep și-a întâmpinat invitații îmbrăcată într-o rochie roșie, scurtă, cu un umăr gol, care i-a pus în valoare silueta perfectă. Nici logodnicul ei Toni Iuruc nu s-a lăsat mai prejos, având un costum impecabil.

Pe la jumătatea petrecerii, Simona Halep s-a schimbat într-o rochie de culoare aurie, în formă de A, care i-a complimentat părul blond și ochii albaștri. Cei doi viitori miri s-au bucurat de prezența celor mai buni prieteni și familiei, dansând pe ritmuri machedonești până aproape de dimineață, în curtea vilei lor din Izvorani.

De la petrecere nu au lipsit viitorii nași ai cuplului, precum și fratele și cumnata Simonei Halep. Dani Caramihai și soția lui sunt părinții spirituali ai lui Toni Iuruc și ai Simonei Halep. Stere și Tatiana Halep, părinții celebrei sportive, au fost sufletul petrecerii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI