Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la local. Cum arată cei doi miri. Ținuta sportivei e de o eleganță rară FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la local. Cum arată cei doi miri. Ținuta sportivei e de o eleganță rară FOTO
Simona Halep se pregateste de nunta. Tatal ei a condus-o si a demontat două minciuni legate de marele eveniment

Simona Halep se mărită, astăzi, 15 septembrie, cu milionarul Toni Iuruc. Cununia civilă va fi organizată pe malul mării, iar petrecerea de după va avea loc la un club de fițe din stațiunea Mamaia. Tatăl campioanei din Constanţa, Stere Halep, a dezminţit zvonurile legate de marele eveniment. Ce nu se va întâmpla la nunta Simonei cu alesul inimii ei.

Update ora 16:33 – Mirii au ajuns la locație, timp în care alți invitați importanți își fac apariția. Chiar după ce viitorii soți au ieșit a venit un bolid care l-a adus pe nimeni altul decât Gică Hagi. Toni Iuruc a ales să poarte un frac negru, iar Simona a decis să poarte o bluză nude, o fustă lungă galbenă și părul prins într-o coadă simplă.

Mare fericire pentru Simona Halep. Se mărită chiar astăzi

Sportiva româncă are, mai mult ca sigur, multe emoții într-o zi așa de specială. Miercuri, 15 septembrie, Simona renunță la statul de domnișoară pentru a se căsători cu partenerul ei, Toni Iuruc. Despre fericitul eveniment s-au scris multe în presă. Au apărut unele zvonuri cum că vor exista reguli drastice la nunta Simonei Halep. Însă, tatăl tinerei a dezminţit această informație cu privire la interdicţia impusă de Simona la petrecere, prin care invitaţii erau obligaţi să renunţe la telefoanele mobile.

”Este super frumos, emoții normale ca la fiecare. Cununia civilă va avea loc la ora 16:00. Nu știu exact câți suntem, vor fi și nașii, normal. Cine face fără nași? Le doresc multă sănătate că, în rest, au de toate. Nu este adevărat că Simona a impus ca invitaţii să nu aibă telefoane mobile la petrecere. Cine vă dă informații d-astea? (n.r. legat de interdicția telefoanelor mobile) Nu, toate sunt minciuni! Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu trebuie să facem altceva, nu avem nimic de ascuns.”, a precizat Stere Halep pentru presa locală.

Tatăl sportivei dezminte zvonurile

Un alt zvon dezmințit de tatăl Simonei Halep este cel legat de prezența președintelui Klaus Iohannis la nunta fiicei sale. Potrivit spuselor lui, șeful statului nu se află pe lista de oaspeți.

Nu (n.r. nu vine Klaus Iohannis). Nu a fost trimisă (n.r. o invitație către administrația prezidențială). Invitați sunt mulți, nu știm cine vine și cine nu”, a mărturisit tatăl Simonei Halep.

Printre oaspeții de seamă de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc se numără Ilie Năstase și Ion Țiriac, precum și multe alte vedete din showbiz-ul românesc. În ceea ce o privește pe Simona Halep, sportiva a luat o decizie surprinzătoare, care contravine tradițiilor machedonilor. Mireasa își va păstra numele de familie, astfel că în acte se va numi Simona Halep-Iuruc.

Cine este nașul Simonei Halep și al lui Toni Iuruc

Nașul mirilor este Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde va avea loc petrecerea de nuntă. Bărbatul este cofondator şi director general al clubului din stațiunea Mamaia. Dani Caramihai este cunoscut drept „Regele Nopţilor Albe” sau unul dintre cei patru Fratelli.

Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au pus pe picioare afacerea cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI