Simona Halep se mărită mult mai repede decât s-a crezut. Ilie Năstase a dat-o azi de gol, când are loc cununia

Simona Halep se mărită mult mai repede decât s-a crezut. Ilie Năstase a dat-o azi de gol, când are loc cununia
Când se căsătorește, de fapt, Simona Halep. Ilie Năstase a spus data evenimentului

Vești uriașe! Simona Halep se pregătește să se căsătorească cu alesul ei, Toni Iuruc, așa că fanii sportivei abia așteaptă să o vadă făcând pasul cel mare. Totuși, Ilie Năstase a dat-o de gol, așa că evenimentul emoționant o să aibă loc mai repede decât credea toată lumea!

Simona Halep, dată de gol. Când o să se căsătorească, de fapt

Simona Halep preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă. Sportiva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, bărbatul ce a cerut-o de soție. Aceasta se pregătește intens de cel mai important eveniment din viața ei, cununia cu alesul său.

Chiar dacă, până acum, nu s-au știut multe detalii despre cununia civilă, iată că Ilie Năstase a spulberat misterul! Întrebat ce o să facă în ziua de naștere a actualei soții, Ioana Simion, acesta a răspuns că a primit o invitație din partea Simonei Halep pe care trebuie să o onoreze.

Ilie Năstase, veste neașteptată. S-a aflat data exactă a cununiei Simonei Halep

Mai exact, fostul tenismen o să fie prezent pe 15 septembrie la Constanța pentru a participa la cununia sportivei cu Toni Iuruc. Fanii au fost uimiți când au aflat data exactă a evenimentului, mai ales pentru că Simona Halep a preferat să nu ofere prea multe detalii despre nuntă.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo.”, a spus Ilie Năstase, la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

Tatăl Simonei Halep, dezvăluiri despre logodna cu Toni Iuruc

Chiar după ce s-a logodit, Simona Halep a organizat o petrecere la care a participat familia pentru a sărbători evenimentul special. Pe atunci, toată lumea credea că sportiva și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret, dar adevărul era altul, de fapt, iar tatăl tenismenei a dat cărțile pe față. 

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței.”, a declarat Stere Halep, tatăl tenismenei, în exclusivitate pentru click.ro.