Simona Halep, salt uriaș în a-și demonstra nevinovația în cazul de dopaj. Anunțul făcut acum despre campioana noastră de către presa iberică

Simona Halep, salt uriaș în a-și demonstra nevinovația în cazul de dopaj. Anunțul făcut acum despre campioana noastră de către presa iberică
Simona Halep, în timpul unei ședințe foto

Simona Halep traversează cea mai dură perioadă din viața ei, trecând recent printr-un divorț, rezultat al unei căsnicii eșuate, dar și pe plan profesional, fiind suspendată provizoriu din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat după primul tur de la US Open 2022. Veștile bune par să vină acum pentru SImona Halep, după ce ar mai avea doar un singur pas până la dovedirea nevinovăției. Ce se întâmplă acum în cazul campioanei noastre?

Dovada care poate schimba viitorul compromis al Simonei Halep

Devastată de lovitura uriașă primită pe plan profesional, Simona Halep a dat asigurări cu privire la faptul că nu se va lăsa până când nu își va demonstra nevinovăția, ștergându-și imaginea pătată pe nedrept din cauza unui accident.
Sportiva trebuie să demonstreze acum faptul că prezența roxadustatului se datorează consumului unui aliment nutritiv care nu avea trecut pe lista de ingrediente această substanță interzisă în sport.

În cazul în care acest lucru va putea fi dovedit cu probe clare, campioana României va scăpa de suspendare sau va primi un ape termen scurt, ceea ce ar face-o foarte fericită.

În urmă cu puțin timp, Cristian Jura, judecător la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a dezvăluit ultimele informații clare despre situația Simonei Halep, explicând care ar fi motivul pentru care tenismena ar fi ajuns să aibă această substanță în organism.

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă care nu este precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet”, a transmis acesta pentru ProSport.

Presa iberică vine cu noi informații uluitoare despre situația actuală a tenismenei

După apariția acestor informații de ultimă oră, presa iberică, profund interesată de acest caz, a dezbătut subiectul pe larg, oferind o perspectivă optimistă deznodământului în acest scandal care a luat amploare pe plan internațional.

Potrivit jurnaliștilor de la Punto de Break, Simona Halep ar mai avea un singur pas până când și-ar putea dovedi nevinovăția care o va readuce din nou pe teren. Campioana noastră a fost numită o „legendă a tenisului”, ceea ce demonstrează aprecierea cu care este privită performanța sportivei pe întreg mapamondul.

„Simona Halep a făcut un pas uriaș pentru a-și demonstra nevinovăția. Românca este aproape să aibă suspendarea de patru ani redusă sau chiar ridicată după ce a oferit dovezi decisive. Românca și echipa ei medicală și juridică au lucrat conștiincios în ultimele luni.

O legendă a tenisului ca ea nu vrea să-și încheie cariera cu această pată pe CV și are deplină încredere că își poate dovedi nevinovăția. Ea este pe drumul cel bun”, se arată în articolul publicat în presa spaniolă.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe