Simona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc. Cum a arătat sportiva la marele eveniment

Simona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc. Cum a arătat sportiva la marele eveniment
Simona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc. Cum a arătat sportiva la marele eveniment

Simona Halep este o fire discretă și preferă să își țină viața personală privată. Așa se face că sportiva s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc.

Simona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc

Simona Halep s-a căsătorit în mare secret cu logodnicul ei, care o ceruse în căsătorie cu doar câteva săptămâni înainte. Cei doi au avut o petrecere pe cinste, însă evenimentul a fost unul privat.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit vineri, 23 iulie. Cei doi au dat o petrecere în casa lor de la Izvorani, la care sportiva a strălucit și a fost toată numai un zâmbet.

Toni Iuruc s-a trezit de dimineața și a mers să se aranjeze la o frizerie din centrul Capitalei. Apoi, el a avut o întâlnire la un local din apropiere, scrie prosport.ro.

El a fost surprins apoi într-un mall din București, de unde și-a cumpărat un costum și o cămașă, apoi a mers să își spele mașina.

Într-un final, el a ajuns la un restaurant din Piper, unde s-a întâlnit cu mai mulți invitați. El și Simona Halep au plecat spre casa lor de la Izvorani.

Petrecerea a fost una intimă, la care au participat doar prieteni și familia. Simona Halep a purtat o rochie roșie, scurtă, cu un umăr gol și a superbă.

Cei doi au fost cununați civil de Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli și vărul lui Toni Iuruc, scrie sursa citată.

Momentan, cei doi au ales să facă doar cununia civilă și o mică petrecere în vila lor.

Cel mai probabil, tinerii însurăței urmează să stabilească toate detaliile marelui eveniment, ceremoniei religioase și petrecerii care va urma.

Simona Halep își dorește copii

Rămâne de văzut ce fel de rochie va alege Simona Halep pentru una din cele mai fericite zile din viața ei.

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și este milionar. El a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Anul trecut, sportiva a vorbit despre viața persoanlă și despre planurile sale de viitor.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Sursa foto: prosport.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI