Simona Halep, relație cu un milionar de 57 de ani? Surprinsă alături de „Regele Mezelurilor”: Cum arată bărbatul care are iubită și copil în Dubai

de: Andrei Simion
16 05. 2024

În anul 2021, Simona Halep surprindea pe toată lumea după ce se căsătorea cu Toni Iuruc, un afacerist cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Iar după doar un an, sportiva își uimea din nou fanii: divorța de cel care-i devenise soț.

De atunci și până astăzi, Simona Halep nu a mai avut nicio relație oficială, chiar dacă în mediul online și în presă au mai apărut informații potrivit cărora sportiva care în prezent are 32 de ani și-ar fi făcut un nou iubit.

De fiecare dată, Simona Halep a negat zvonurile apărute și a afirmat că este în continuare singură, însă acum jurnaliștii de la Mediaflux au obținut unele fotografii realizate de paparazzi și afirmă că marea campioană iubește din nou. Iar cel alături de care a fost surprinsă este un bărbat de 57 de ani!

Cine e Dorin Mateiu, supranumit „Regele Mezelurilor din Transilvania”


Potrivit sursei citate, noul iubit al Simonei Halep ar fi Dorin Mateiu, supranumit „Regele Mezelurilor din Transilvania”, care are o avere de aproximativ 70 de milioane de dolari și a făcut investiții în imobiliare și în industria alimentară.

Din câte se pare, Dorin Mateiu a încercat mereu să fie cât mai discret cu viața personală, însă cei de la Mediaflux notează că el ar avea deja o iubită în Dubai, alături de care are și un copil, o fată adolescentă, care trăiește tot departe de România, alături de mama ei.

Sursa citată mai notează că Simona Halep și presupul ei nou iubit locuiesc în același bloc din nordul Bucureștiului, iar când aleg să iasă împreună în oraș, ori merg cu mașini diferite, ori sportiva se urcă în mașina milionarului, dar pe locurile din spate, unde geamurile sunt fumurii și nimeni nu o poate vedea.

Chiar dacă au încercat să se ascundă cât mai mult de ochii lumii, Simona Halep și „Regele Mezelurilor din Transilvania” au fost surprinși de paparazzi la o terasă din București, în mijlocul zilei. Iar imaginile cu ei s-au viralizat rapid în mediul online.