Simona Halep ratează Roland Garros. Cât va dura recuperarea, de fapt, după accidentarea de la Roma

Simona Halep ratează Roland Garros. Cât va dura recuperarea, de fapt, după accidentarea de la Roma
Simona Halep nu va participa la Roland Garros după ce s-a accidentat

Simona Halep va lipsi de la Roland Garros după ce s-a accidentat la Roma. Sportiva trebuie să se refacă și se confruntă cu o problemă foarte gravă ce o va putea ține departe de terenul de tenis pentru o perioadă. Aceasta este conștientă că va rata turneul, dar pune pe primul loc sănătatea și speră să revină în forță în curând.

Ce se întâmplă cu Simona Halep după ce s-a accidentat

Simona Halep s-a accidentat la gamba stângă fără a face vreo mișcare bruscă. În momentul în care aștepta serviciul adversarei, sportiva a început să simtă o durere foarte mare din senin. Ținând cont că urmează Roland Garros, românca a dezvăluit că sezonul o să îi fie afectat foarte tare. De asemenea, aceasta a decis să rămână acasă, în România, pentru a se recupera timp de maxim 5 săptămâni.

„Am o mică ruptură la gambă, destul de profundă. Va trebui să fac repaus destul de mare. După ce se retrage hematomul trebuie să mai fac o investigație, dar 3,4,5 săptămâni durează (n.r. recuperarea). Este destul de grav, nu mă așteptam, dar o luăm ca atare și mergem înainte.

Stăteam la retur și am făcut o mică săritură și atunci am simțit o durere foarte mare. Mereu mă recuperez în țară și am încredere în medicii pe care îi am. Este cel mai bine să fiu acasă în momente așa.

Nu pot să joc, nu pot să mă mișc, nu pot să fac nimic. Va fi o perioadă destul de dificilă, dar moral sunt bine. Accept ce s-a întâmplat. (…) Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă.”, a spus jucătoarea de tenis.

Simona Halep nu va participa la Roland Garros. Decizia tristă

Cât despre Roland Garros, Simona Halep a povestit că există șanse foarte mari de a participa. În orice caz, sportiva este fericită pentru că s-a întâmplat acum și recunoaște că nu se va grăbi pentru a se reîntoarce cât mai repede pe teren pentru a nu își pune sănătatea în pericol.

„Este o dezamăgire foarte mare, dar mai am câțiva ani în față. Bine că s-a întâmplat acum și nu s-a întâmplat pe la 25 de ani pentru că este o accidentare destul de gravă. Sper să se mai întâmple peste vreo 10 ani dacă o să mai joc. (…) Eu mereu sper și cred că totul este posibil, însă nu mă voi grăbi pentru că este o accidentare periculoasă și nu vreau să stau luni de zile cu această problemă.”, a zis ea.

Simona Halep, despre accidentare. Ce s-a întâmplat, de fapt

În același timp, Simona Halep nu își pierde optimismul și speră să revină pe teren mult mai puternică după această încercare dureroasă ce îi va afecta sezonul. Sportiva a recunoscut că este foarte posibil ca uzura să își fi spus cuvântul, mai ales după 10 ani în care joacă încontinuu.

„Eu îmi doresc acest lucru și de fiecare dată când am avut o mică problemă am revenit mai bine. (…) După 10 ani în care joc săptămână de săptămână probabil și uzura și-a spus cuvântul, dar nu pot să spun că m-am simțit obosită, îmi revenisem după Madrid.”, a mai zis sportiva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI