Simona Halep, părăsită! Ce se întâmplă cu sportiva chiar înainte de turneul de la Roma

Simona Halep nu îl va avea alături de ea pe Darren Cahill nici la WTA Roma

Simona Halep revine în circuitul WTA săptămâna viitoare, când va participa la turneul WTA de la Roma. În ciuda faptului că este vorba despre un turneu de categorie Premier 5, Simona nu îl va avea alături pe Darren Cahill. Antrenorul australian este în această perioadă în SUA, unde comentează meciurile de la US Open pentru ESPN. Şi nu va face deplasarea spre Europa pentru a fi alături de Halep în Italia.

Australian Open este singurul turneu din 2020 la care Simona Halep l-a avut alături pe Darren Cahill

Este al treilea turneu la rând la care Darren Cahill nu va fi alături de Halep. Iar semnele de întrebare legate de o posibilă ruptură apar inevitabil. La Dubai şi Praga s-a spus că sunt competiţii de mâna a doua, motiv pentru care Cahill a spus pas. Dar WTA Roma este un turneu de categorie Premier 5, a doua cea mai importantă din circuitul feminin. De altfel, singura competiţie la care Darren Cahill a fost alături de Simona Halep în 2020 a fost Australian Open. Asta după ce antrenorul îşi luase un an de pauză în 2019.

Darren Cahill nu a mai fost la un meci alături de Halep încă din luna ianuarie

Rămâne de văzut dacă Darren Cahill va fi alături de Simona Halep la Roland Garros, turneu care începe pe 27 septembrie. Este cel mai important obiectiv rămas din acest sezon, iar australianul nu ar trebui să lipsească. Este unul dintre cei mai mari antrenori din tenis, iar Simona este mult mai bine pregătită atunci când îl are alături.

Asta chiar dacă, la Dubai şi la Praga, Artemon Apostu Efremov l-a suplinit excelent pe Cahill. Ambele turnee au fost câştigate de Halep, astfel că avem toate motivele să sperăm că va fi la fel şi la Roma. Dar pentru Roland Garros, experienţa lui Darren Cahill ar fi un plus uriaş. Simona reuşea să câştige primul său titlu de Grand Slam chiar la Paris, în 2018, alături de antrenorul australian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI