Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum şi-a dominat clar adversara

de: Andrei Simion
14 08. 2020

Simona Halep a început foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finală ale turneului de la Praga.A fost 6-2 pentru româncă în primul set. Iar Simona pare să fi scăpat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, când a şi cerut intervenţia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri în zona umerilor, dar a reuşit să îşi adune forţele pentru a închide o partidă foarte complicată în faţa Barborei Krejcikova. Deşi era de aşteptat ca efortul de ieri să se resimtă, jocul Simonei este mult mai fluent astăzi.

Simona Halep domină clar punctele disputate pe serviciul Magdalenei Frech. Primul set, fără istoric.

Încă din primul set al partidei cu Magdalena Frech, Simona Halep a reuşit câteva spectaculoase. Simona a intrat pe teren hotărâtă să demonstreze diferenţa mare faţă de adversara sa, locul 174 WTA. Iar poloneza a înţeles repede cine conduce lucrurile pe teren. Pe serviciul adversarei sale, Simona Halep a fost mai tot timpul în control. Lucru remarcat şi de cei de la WTA, pe contul oficial de Twitter. De asemenea, fanii au lăudat jocul practicat de Simona Halep în acest meci.

Simona Halep se luptă pentru calificarea în semifinale la WTA Praga. Ar fi al treilea turneu care ajunge în penultima fază în acest an. După performanţele de la Australian Open şi Dubai. La competiţia de Grand Slam era eliminată de Garbine Muguruza, iar în Emiratele Arabe Unite reuşea să obţină titlul 20 al carierei în WTA.

Dacă va obţine calificarea în semifinale, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Sara Sorribes Tormo şi Irina Begu. Partida se va disputa în această seară, după confruntarea Simonei. Iar lucrurile merg excelent pentru Simona Halep după primul set disputat, pe care românca l-a câştigat la doi. Singurele mici probleme ale Simonei Halep au venit pe propriul serviciu, la început, dar acestea au fost repede reglate.