Simona Halep, ipostază inedită înainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reacționat imediat

de: Ștefan R. Apostol
20 01. 2020

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a început și avem câteva surprize. Fostul număr 1 WTA, Simona Halep, înainte de primul meci, a avut timp și de  puțină relaxare.

Simona Halep, ipostază inedită înainte de primul meci de la Australian Open

Cu mai puțin de 24 de ore, înainte de startul la Australian Open 2020, Simona și-a făcut timp pentru a se relaxa, și nu oricum, ci la sala de forță. Ea se află deja în Melbourne, locul de desfășurare a Turneului de Grand Slam, pregătindu-se pentru primul meci. Fanii au reușit să o vadă, relaxându-se la sala de forță, reacționând imediat la postarea sportivei pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat

În momentul de față, Simona este urmărită, cel puțin pe Instagram, de aproximativ 1.4 milioane de oameni, reacțiile acestora fiind cât se poate de normale, în aceste condiții.

Simona se pregătește pentru primul meci la Australian Open, împotriva jucătoarei Jennifer Brady.

Meciul  a fost programat in sesiunea de seară, ceea ce înseamnă că ora este una accesibilă inclusiv pentru publicul din România, astfel, duelul dintre Halep și Brady va începe după ora 09:00, ora României. Meciul se va juca pe pe Margaret Court Arena, urmând a intra pe teren după duelul dintre Tomjlanovic și Sevastova.

Dacă Simona va reuși să treacă de acest prim examen, destul de dificil, va da în turul al doilea peste învingatoarea întâlnirii dintre japoneza Misaki Doi și Harriet Dart, o jucătoare venită din calificări.

Simona are nevoie de un rezultat bun la Melburne pentru a rămâne în vârful clasamentului WTA, ea având de apărat punctele câștigate în optimile de finală jucate anul trecut, atunci cănd a pierdut dramatic în fața jucătoarei americane Serena Williams.

Înainte de startul Turneului, Simona și-a anunțat obiectivul, și anume vrea să se impună în primul Grand Slam al anului. Este conștientă că va trebui să se lupte cu mulți factori pentru a reuși acest lucru.

Simona Halep, ipostază inedită înainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reacționat imediat

„Vreau să câștig foarte mult Australian Open, dar este foarte dificil, în special din cauza temperaturilor. Câteodată este foarte frig, nu îmi este ușor să mă adaptez la astfel de schimbări. Pentru mine a fost foarte greu să reușesc să joc în finala din 2018 din cauza umidității aerului, mi-a pus probleme. Eu trebuie doar să fiu pregătita pentru fiecare meci, doar să joc fără să mă gândesc la rezultat. Nu îmi place să pun presiune pe mine”, a spus Halep.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Melbourne a venit în 2018, atunci când românca ajunsă la 28 de ani era învinsă de Caroline Wozniacki, dramatic, cu 6-7, 6-3, 4-6.